Bana benzemedigi kesin ;DKorsan' Alıntı:Aynı ben ilk erkek
İlk kadın kime benziyor acaba
O zamanda bakım merkezleri güzellik saolnları kuaförler felan olmadıgından olabilirmi.su perisi' Alıntı:Şimdi bakıyorumda,ilk kadın o kadarda çirkin degilmiş,erkege kıyasla))
Zaten "çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır" lafıda ilk kadının birazcık bakımsız oldugunu göstermiş o zamanlar dinazorlardan korunmak ve karınlarını doyurmak için verdikleri mücadeleden kendilerine bakım yapmaya fırsat olmamış
Ya abi,sen ondan daha akrizmasın..O sankim biraz maymuna benziyor ( kızmak yok he)Korsan' Alıntı:Valla bilmem erkek bana benzio kadınında benzediği biri vardır heralde
Vay bea bana bah sen kimlere benziom valla
Karizmamı heh güleyimde boşa gitmesinsu perisi' Alıntı:Ya abi,sen ondan daha akrizmasın..O sankim biraz maymuna benziyor ( kızmak yok he)
Ama kadın asla bana benzemiyor,tanımıyorum bilem :
Bak doğru söylüyorsun abi,bakım salonları vardıda sizmi metreseksüel olmadınız))Korsan' Alıntı:O zamanda bakım merkezleri güzellik saolnları kuaförler felan olmadıgından olabilirmi.su perisi' Alıntı:Şimdi bakıyorumda,ilk kadın o kadarda çirkin degilmiş,erkege kıyasla))
Zaten "çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır" lafıda ilk kadının birazcık bakımsız oldugunu göstermiş o zamanlar dinazorlardan korunmak ve karınlarını doyurmak için verdikleri mücadeleden kendilerine bakım yapmaya fırsat olmamış
Epilasyon felan.
Şaka bir yana Avrupalı hanımların atası imiş bu hatun.
Gece tv de izledim. Gözler harika ama.
Bilim ne kadar ilerliyor valla mükemmel bir durum.
Evet bilirim kadına nasıl bakılacagınısu perisi' Alıntı:Bak doğru söylüyorsun abi,bakım salonları vardıda sizmi metreseksüel olmadınız))
Ha birde kadına nasıl bakılacagını iyi biliyorsuna bi) Gözlerin rengi gerçekden kayde değer güzel..
Gözlere çok dalma istersen bi sonra yalan söyleyip söyleyemediklerini anlamıyor üzülüyorsunKorsan' Alıntı:Evet bilirim kadına nasıl bakılacagınısu perisi' Alıntı:Bak doğru söylüyorsun abi,bakım salonları vardıda sizmi metreseksüel olmadınız))
Ha birde kadına nasıl bakılacagını iyi biliyorsuna bi) Gözlerin rengi gerçekden kayde değer güzel..
Ve gözler gerçekten kayda değer çok şey var abi o bakışlarda.
hmss.. İyki daha öncekilere ulaşamamışlar ;DKorsan' Alıntı:Leylekler getirmiş
Onu doguranda kadın.
Başlıga takılma bence
Başlık ilk kadın diyor konu bilinen ilkel kadının buna benzediğini söylüyor.