K
korsan
Kullanıcı
İlk kadın değil önceki çağlarda ilkel kadının bu hanımefendiye benzediği söyleniyor.tugba 44' Alıntı:ilk kadin bu mu yani ???
Başlığa takılmayın bence.
İçerik gayet açık efendim.
İlk kadın değil önceki çağlarda ilkel kadının bu hanımefendiye benzediği söyleniyor.tugba 44' Alıntı:ilk kadin bu mu yani ???
Bence çok güzel bakıyor vallamvö_4ever' Alıntı:çok ürkütücü bakıyor...
teşekkürler
O da o zamandaki mücadelenin yorgunlugundan sert koşullardan felan olsa gerek.mvö_4ever' Alıntı:gözler güzelde yüz ifadesi ve bakışı biraz tehlikeli açıkçası
olabilir...haklısınızKorsan' Alıntı:O da o zamandaki mücadelenin yorgunlugundan sert koşullardan felan olsa gerek.mvö_4ever' Alıntı:gözler güzelde yüz ifadesi ve bakışı biraz tehlikeli açıkçası
Azıcık sert baktıgı dogrudur haklısınız.Ama az oda şartlardan
İyiki o dönemde yaşamıyorum,kadınalr böyle ise erkekleri düşünemiyorum bile(resimdeki tıpkı maymuna benziyorda benim ekledigim erkek resminden bahsediyorum)tutankhamon' Alıntı:erkekler kesin daha farklı bir görüntüye sahiptiler ama iyiki o dönemde yaşamamışım ne kadar çirkinmiş kadınlar
Zynep' Alıntı:Natıonal Geographic uzmanları, 200 bin yıl önce Avrupa ve Asya'da hüküm süren Neanderthal insanın kalıntılarını inceleyerek, ilk kez "ilkel kadının" neye benzediğini tespit etti
İşte İlk Kadın!
Geçen günde haberlerde görmüştüm..bu ilkel kadını..
arkadaşım bu insan hangi insan türüne giriyor.Su Perisi' Alıntı:İlk kadın resmi eklenirde,ilk erkek resmi neden eklenmesin
Şimdi bakıyorumda,ilk kadın o kadarda çirkin degilmiş,erkege kıyasla))