Nasıl bir yalancısınız?

su perisi

Kullanıcı
Test_164.jpg

--->TIKLAYIN<---         

Fena Değilsiniz
Kabul edin, yalanlarınız kimi zaman işe yarıyor, kimi zaman ise yakalanıyorsunuz. Normal şartlarda karşınızdakini kolaylıkla ikna edebilen birisiniz ama iş yalana gelince bunalıyorsunuz. Yalan bulmak söylediği yalanı yıllar sonra bile hatırlamak zorunda olmak size göre işler değil buna mesai harcamak bile size gereksiz geliyor, "doğru neyse onu söylerim, bedeli neyse de öderim" diyorsunuz çoğu zaman. Kesinlikle doğru yoldasınız, çünkü sizin de hissettiğiniz gibi yalan etik anlamda yanlış oluşunun dışında fazlasıyla beyin yoran bir yöntem ve sizin buna ekstra efor sarfetmeye vaktiniz yok.

Tek bir cümlesi uymadı o da '' Yalan bulmak söylediği yalanı yıllar sonra bile hatırlamak zorunda olmak size göre işler değil. ''. diğerleri doğru valla  :ahah

Teşekkür ederim Perii..!  :) :) :)

maxMESA' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Banada fena degilsin dedi  ;D

Bana da fena değilsin dedi. Asıl yalancı bu test be. Ben değilim  ;D

Kabul edelim arkadaşlar  :) Yalan konusunda fena degilmişiz,ben bu testi başka yerde yapanları gördüm orda sonuçlar "berbat bir yalancısınız" dahi çıktı (:
Bize o şeçenek bari çıkmadı  ;D

Tam Bir Yalancısınız
Her ne kadar sürekli yalan söylemesenizde, siz tam bir yalancısınız. İstediğiniz an, istediğiniz koşulda yalan söyleyebilir ve karşınızdakini inandırabilirsiniz. Yalan söylemek adeta sizin meziyetiniz zaman zaman bu yönünüzle gurur duyduğunuz bile olur ama her ne kadar başarılı bir yalancı da olsanız her yalan gibi sizin de yalanlarınız bile olsa ortaya çıkmaktadır, genelde bir zaman aşımından sonra ortaya çıkar yalanlarınız bu yüzden çok dert etmezsiniz ama diğerlerinin gözünde sözüne güvenilmeyen biri haline gelmek üzeresiniz.

o kadar değil ama beyaz yalanlarım var tabi  ::)

Fena Değilsiniz
Kabul edin, yalanlarınız kimi zaman işe yarıyor, kimi zaman ise yakalanıyorsunuz. Normal şartlarda karşınızdakini kolaylıkla ikna edebilen birisiniz ama iş yalana gelince bunalıyorsunuz. Yalan bulmak söylediği yalanı yıllar sonra bile hatırlamak zorunda olmak size göre işler değil buna mesai harcamak bile size gereksiz geliyor, "doğru neyse onu söylerim, bedeli neyse de öderim" diyorsunuz çoğu zaman. Kesinlikle doğru yoldasınız, çünkü sizin de hissettiğiniz gibi yalan etik anlamda yanlış oluşunun dışında fazlasıyla beyin yoran bir yöntem ve sizin buna ekstra efor sarfetmeye vaktiniz yok.

dedi bana:)

Geri