Mutluluk nerde saklı?

• Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde FADİME TASTAN tarafından oluşturulan Mutluluk nerde saklı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35,382 kez görüntülenmiş, 135 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Mutluluk nerde saklı?
Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HemRee
R

ravza

Kullanıcı
8 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Mutluluk öyle orda burda saklı değil arkadaşlar mutluyum dedikten sonra mutlusundur kendini mutsuz bıkkın hayattan zevk almaz ruh durumuna sokarsan mutsuz olursun hayat rüzgar sen yaprak olmayacan o zaman savrulur gidersin mutsuzda olursun tepetaklakta gerçekçi olmak lazım biraz. :D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mutluluk sevdiğiniz insanın gözüne baktığınızda eğer ki orda görebiliyorsanız kendinizi işte orda saklıdır..Hiç kaybetmeyin,sıkı sıkı saklayın...

Mutluluğu siz belirlersiniz....Yeterki nerde durduğunuzu,nerde olduğunuzu iyi bilin..Daldaki güvercinden,elimdeki  şerçenin değerini bilelim/bilirim.....

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
su perisi' Alıntı:
Mutluluk sevdiğiniz insanın gözüne baktığınızda eğer ki orda görebiliyorsanız kendinizi işte orda saklıdır..Hiç kaybetmeyin,sıkı sıkı saklayın...

Mutluluğu siz belirlersiniz....Yeterki nerde durduğunuzu,nerde olduğunuzu iyi bilin..Daldaki güvercinden,elimdeki  şerçenin değerini bilelim/bilirim.....
Bu göze bakma olayı bana uzak be abi ben bakamam :) Desene bana mutluluk haram ve ben nededim :)
Mutlulugu biz belirlerize katılmamak elde değil.

R

rapunzel

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten çok anlamlıı.tesekkurler.. . ;)

kemal_zengin

kemal_zengin

Kullanıcı
7 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
teskkürler fadime paylasımın için

insanların  ufak  seyleri dert etmememesi gerekir..mutluluk  her zaman içimizdedir

V

vokri

Kullanıcı
15 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İST
insan değilmidir her şeyin fazlasını isteyipte mutlu olamayan ve öyle insanlar vardır'ki elindekinin kıymetini bilip onunla ömür boyu mutlu olan...

A

ALONESPARROW

Kullanıcı
14 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
HATAY
GÜLMENİN FAYDALARI
1)KÖTÜ HUYLU TÜMÖRLERLE MÜCADELE EDER :)
2)SOĞUK ALGINLIGINDAN KORUR :)
3)SEKER HASTALIGINA KARŞI KORUR :)
4)TANSİYONUN DENGEDE KALMASINI SAĞLAR :)
5)VÜCUTTA Kİ AGRILARIN AZALMASINI SAĞLAR :)
6)STRESİ YOK EDER :)
7)MUTLULUK VERİR :)
8)SALDIRGAN VE SİNİRLİ OLMAYI ENGELLER :)
9)FİZİKSEL OLARAK İYİ HİSSETMENİZİ SAĞLAR :)
10)SİNDİRİME YARDIMCI OLUR :)

GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLEMEYİNİZ, BELKİ GÜLMEDEN ÖLÜRÜZ... :) :) :)

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:) çok güzel bir yazıydı teşekkürler..

M

masumperi

Kullanıcı
17 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
mutluluk bu kadar yakınken neden mutlu olamıyoruz :-[

P

prenses_o6

Kullanıcı
5 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
aslında herkes mutlu olmak ister ve mutluluk saklı değildir onu saklayan bizleriz aslında..

R

runaway

Kullanıcı
29 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
paylaşım için teşekürler!
Mutluluk hakkında çok fazla okurum ve okuduklarımdanda çok etkilenirim kendimi böyle alıştırdım tabiki her yazılan doğrudur diyemem ama en azından biliyorum ki mutlu olmak yada olmamak benim elimde bn diyorumki:
yarın bu hayatta olucağıma dair birşey varmı? hayır  o halde bugünümü dolu dolu son günüm gibi yaşamalıyım herşeyi herkezi ve en önemlisi kendimi çok sevmeliyim!
bu benim bi nevi mutlu olma felsefem Allah'a bin şükür çok çok mutluyum ve herkezin mutlu olmasını gerçekten isterim  mutlu olmak o kadar da zor değil gerçekten isterseniz olur inanın yeter...!

MUTLU günlere. . . 
:)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Runaway;
Mutluluk üzerine bende senin gibi o kadar çooook kitabı hatim ettim ki; özellikle lise ve sonrası dönemde Leo Buscaglia (ki eminim çoğunuz okumuşsunuzdur bu yazarın kitaplarını)kitapları,diğer mutluluk üzerine yazılan yorumlar,bilgiler.....
Sonra fark ettim ki yazılanlar da hep kendi egomuzu/kendimizi istersek mutlu edebiliriz ve mutluluk süreklili olan bir duygu değil.
Mutluluk garip,enteresan bir duygu,örneğin bir sabah yağmur sonrası salyangozları gördüm,kabuklarından çıkmışlar;servis beklediğim arkadaş dedi ki "Gülşah,onları görünce suratında ki ifade beni de gülümsetti"
Neden dedim,öyle bir baktın ki hayvanlara ,değişik gülümsedin.Onun gördüğü,benim hisettiğim oan ben mutluydum...
İşte bu beni keyifli ,mutlu kılan,,an da bile kendimi mutlu edebiliyorum.

Tabi birde sevdiklerimiz tarafından bize yaşatılan mutluluklar var,onları da çoğumuz biliyoruz zaten  ;) ;) ;)

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Öyle bir hikaye var, kedinin kuyruğundaymış mutluluk ama o hep başka yerlerde ararmış, mutluluk şartlarda değil düşüncemizde saklı diyerek bildiğiniz şeyleri tekrarlayım ben..

R

runaway

Kullanıcı
29 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Gülşah' Alıntı:
Runaway;
Mutluluk üzerine bende senin gibi o kadar çooook kitabı hatim ettim ki; özellikle lise ve sonrası dönemde Leo Buscaglia (ki eminim çoğunuz okumuşsunuzdur bu yazarın kitaplarını)kitapları,diğer mutluluk üzerine yazılan yorumlar,bilgiler.....
Sonra fark ettim ki yazılanlar da hep kendi egomuzu/kendimizi istersek mutlu edebiliriz ve mutluluk süreklili olan bir duygu değil.
Mutluluk garip,enteresan bir duygu,örneğin bir sabah yağmur sonrası salyangozları gördüm,kabuklarından çıkmışlar;servis beklediğim arkadaş dedi ki "Gülşah,onları görünce suratında ki ifade beni de gülümsetti"
Neden dedim,öyle bir baktın ki hayvanlara ,değişik gülümsedin.Onun gördüğü,benim hisettiğim oan ben mutluydum...
İşte bu beni keyifli ,mutlu kılan,,an da bile kendimi mutlu edebiliyorum.

Tabi birde sevdiklerimiz tarafından bize yaşatılan mutluluklar var,onları da çoğumuz biliyoruz zaten  ;) ;) ;)

Haklısın insanın kendisine bağlı mutlu olmak küçük şeylerle mutlu olmak bunlar çok güzel şaşırmak bile güzel[mutluluk varsa iççinde] :):)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Mutluluk nerde saklı?

Biliyorumda söylemem diyeyim bari :)

E

ekolıst

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
Kesinlikle çok doğru bir yer keşfetmişler... MUTLULUK İNSANIN TA KENDİSİ İÇİNDEKİ ÇOCUK..paylaşımın için saol..

B

bartu

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
esk
bence gördüklerini grmezlikden gelirsen daha mutlusun hayatt ama bu bazen zor  bazen imkansız

B

bartu

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
esk
hergün uyandgmda  mutluum dye uyanıyor insan ama hayat rahat vermiyor bu güzel dşüncelere ama deger mtlu olmaya elimizdekiler