S
serpilk79
Kullanıcı
teşekkürler
Takdir edersinki senden 1 yıl önce paylaşmış arkadasım bir dahaki sefere daha dikkatli olursanız sevinirim.Tşkdeniz514' Alıntı:Sevgili fadime bu yazıyı siteye dün ben taşımıştım...Bir dahaki sefere daha dikkatli olursan sevinirim..Tşk.
bence sen daha dikkatli arama yapdeniz514' Alıntı:Sevgili fadime bu yazıyı siteye dün ben taşımıştım...Bir dahaki sefere daha dikkatli olursan sevinirim..Tşk.
hemen hemen herkesin derdi var...bu kiminde parasızlık,kiminde yanlızlık,kiminde varlık içinde yokluk,kiminde ...önemli olan o dertlerle mutlu yaşayabilmesini öğrenmektir bence.umarım sıkıntılarınız bir an önce giderilir de olmayı istediğiniz yerde olursunuzCAHİŞ' Alıntı:MUTLULUK ASLINDA HAYIMA BAKICA EVLİYİM İYİ BİR EŞİM VAR AMA İŞİM BENİ YANSITMAYAN SADECE MECBUR KALDIĞIM BORÇLARIMIZI ÖDEMEK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA OLDUĞUM BİR İŞTEYİM.BEN BENİ YANSITAN İNSANLARLA DİYALOĞU ÇOK OLAN GEZMEYLE ALAKALI BİR İŞTE ÇALIŞMAK İSTERDİM.AMA OLMADI BU DEĞİŞTİRMEMDE MÜMKÜN DEĞİL BU SAATTEN SONRA İNSAN HAYALİNDEKİ MESLEĞİ YAPMAK İÇİN İLLA HERŞEYDEN VAZ GEÇMELİMİ GÖZÜNÜ KARARTMALIMI BU BORCUN İÇİNDE İŞİMİ BIRAKIP BE İSTEDİĞİM İŞİ YAPACAM DEMEK İÇİMDE SAKLI OLAN MUTLULUĞU ÇIKARACAKMI OFFFFFFFFF KAFAM ÇOK KARIŞIK MUTSUZUM BUGÜN İÇİMDEKİ MUTLULUK ÇOK DERİNLERE GİZLENMİŞ