Mustafa Kemal Atatürk`ün en çok hangi özelliğine hayransınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mustafa Kemal Atatürk`ün en çok hangi özelliğine hayransınız ?

• Vatan ve millet sevgisi

Oy: 40 51.9%
  • Üstün zekası

Oy: 41 53.2%
  • Bilime ve akıla önem vermesi

Oy: 27 35.1%
  • Cesaretli, alçak gönüllü ve kararlı olması

Oy: 28 36.4%
  • Çağdaş ve özgür düşünceli olması

Oy: 24 31.2%
  • Görev ve sorumluluk bilinci olması,çalışkanlığı

Oy: 14 18.2%
  • Topluma ve halka saygılı olması

Oy: 9 11.7%
  • Irk, din, dil gibi konularda ayrımcılık yapmaması

Oy: 13 16.9%
  • Sorunlara dönük ve gelişmeye inançlı olması

Oy: 12 15.6%
  • Demokrat ,Erdemli ve uygar olması

Oy: 11 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    77
BEN OYLAMA YAPMADIM.ÇÜNKÜ HANGİSİNİ İŞARETLİYECEĞİME KARAR VEREMEDİM.BEN ATATÜRK'ÜN BÜTÜN ÖZELLİKLERİNE (üstün zekasına,ileri görüşlülüğüne,orduları komuta kabiliyetine vs.) HAYRAN BİR TÜRK'ÜM

Bütün özelliklerine hayranım ... Atamı diğer liderlerden ayıran en büyük fark da bu değil mi? Liderlik vasıflarının hepsini üzerinde toplamış olması...

Günaydın paşam.
Ankette hepsi şıkkı yok.

Mustafa kemal'in az'ı yada çoğu yok her özelliğine hayranım.
Bu nitelikleri okumak güzeldi..

ATAM bu gün her nedense önünde her zaman olduğu gibi saygıyla eğilmek istiyorum.... Bir Türk genci olarak biz hala varız ATAM.... Meziyetlerini meziyet edindik... Düşüncelerin yaptıkların bizimdir ATAM... Sahibiyiz hepsinin....

vallahi ben hiç oylamaya bakmadım seçeneklere bakmadan tümünü işaretledim ama 3 den fazla seçenek işaretlenmiyo,ben oylama yapmayacam o halde,çünki bütün sayamadığım özelliklerinide işaretlemiyorum >:( >:( >:( >:(

ATATÜRK Türkiye Cumhuriyetini kurmuş ama     

Taa 20 Ekim 1927'de ülkenin içerisine düşebileceği bu günkü durumunu görmüş ve

."Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. "

demişti..
Fazla söze gerek var mı?

bence hiç söze gerek yok,Ata zamanında yaptığı devrimler şimdi konuşuyo zaten

zamanında bir üniv. öğrencisi;Atam size diktatör diyorlar doğrumu,demiş

ATA;eğerki ben diktatör olsaydım bunu bana soramazdın demiştir,söze ne hacetvar ??? ???

hayalhane' Alıntı:
ATA;eğerki ben diktatör olsaydım bunu bana soramazdın demiştir,söze ne hacetvar i
Evet ..gerçekten çok güzeldi: )
Ayrıca da ATATÜRK'e diktadör diyenler(varsa eğer ) önce bir Stalin i ,Hitler'i Mussolini'yi çözsünler ...

crt' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
ATA;eğerki ben diktatör olsaydım bunu bana soramazdın demiştir,söze ne hacetvar i
Evet ..gerçekten çok güzeldi: )
Ayrıca da ATATÜRK'e diktadör diyenler(varsa eğer ) önce bir Stalin i ,Hitler'i Mussolini'yi çözsünler ...

evet bencede,ayrıca musolini (baş harflerini gıcığına küçük yazıyorum,yoksa böle şeylere dikkat ederim) adoft hitler gibileri hem darwinist hemde insan dışı düşündükleri insan atası mahlukatlardan bile daha gerifirler,ben bunlara illet oluyom yav,heleee heleee darwin denen maymun var ya ona >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ben en çok azmine hayranım Ata'mızın.
Yokluktan varlığa gitmeyi seçmiş ve bir milleti de bu yola gitmeye teşvik etmiş...
Ne büyük bir azimdir bu...

hiç aklım almıyo,millet ayağında papuç,hybesinde kuru ekmeği,sırtında yeleği yokken iki kuruş para berebilmek için çocuğunun kursağındaki lokmayı kesip orduya vermiş,babane diyen olmamış

ATAMIZ BUNU BAŞARDI AHALİ HANGİ İNSAN BECEREBİLİR BUNU AKLIM ALMIYO,bu vatan hainleri milletin azmini neden görmiyo ayhu aklım almıyo
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

vatan ve millet severliği özgür düşünceli olması ve topluma saygılı olması

zamanında bir genç Atatürk e
size diktatör diyorlar paşam der
Ata;Eğer ben diktatör olsaydın bunu bana soramazdın.der :)

inanın 3 seçenek için 3 saat düşündüm.. ama her defasında ''yok yok bu özelliğini daha çok seviyorum''diyerek kaldım..  her üç seçenek için 3er tane daha eklense yinede onu anlatmaya yetmez diye düşünüyorum.. Şükürler olsun ki dünya çapında 100 yılda 1 rastlanan bir dahi,ülkemize nasip oldu..

Mustafa Kemal Atatürk'ün  kurduğu (saltanatsız-sultansız )bu ülkeyi geri götürme gayretinde olanların izne ayrılma zamanı gelmiştir..!
Bu kadar tatil yeterli artık gaflet ve delaletten kurtulmanın.. Bilime ve akıla önem veren .. Çağdaş ve özgür düşnceyi  benimsemenin zamanıdır ..

Aslında hepsi. :) ama özellikle üç tanesi söylenecekse şunları söylüyorum.
Bilime ve akıla önem vermesi.
Çağdaş ve özgür düşünceli olması.
Irk din dil gibi konularda ayrım yapmaması.

Geri