Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Olurmu ne kırılması?
Ben tuhafımdır biraz..Dedim rumuzumda uysun bana (:
Klavyemdeki silme tuşu Ctrl'den esinlenmiştim ...
Şairliğim tutarsa birede bakarsın bir de şiir yazarım Crt için ...
Demem banlkacı olcaksın..
Artık  kredi çekmeme falan yardımcı olur ilk önceliği bana sağlarsın dfimi canım .?
Yoksa ceza keser banlarım seni
20.gif

Dün gece bilgisayarımdakı teknık aksaklıklardan dolayı  cevap verememiştim (= Banka ile ilgili tüm tahsilatlarınızı seve seve yaparım ne demek :D

deli' Alıntı:
Crt baskınlığını herkes görüyor işte :)
Ben şu hakikatleri biraz daha açayım bir ara halka :)

merve -haşmetlü hayatında oldukça bankacı olmaktan vazgeçmelisin,limon satmalısın :):):):))

şaka tabi:)

Güne nasıl başlayacağımıza dair kararı olaylardan çok kendimiz verebiliriz :) Ben iyi başlamayı seçtim :)
Günaydın herkese:)

Yok canım baskınlık değil bizleri sevdiğinden dolayı  :)Haşmetli kim ki ya?? :) Kaçırdım orayı

Aahh ahh  ben kendimi bilmezdim böyle (= Akşam toplantısında  kredi ,faiz konularıyla görüşmek üzere :D

M' Alıntı:
Dün gece bilgisayarımdakı teknık aksaklıklardan dolayı  cevap verememiştim (= Banka ile ilgili tüm tahsilatlarınızı seve seve yaparım ne demek :D

Mervecim teşekkür ediyorum canım...
İşin şakası bir yana ,siz gençlerimizi  iyi yerlerde görmek bizim içinde grur verici olacaktır...
Başarılarının daim olması dileğiyle .

Geçmişe takılı kalıp köhne fikirlerin savunucusu olmayan ,aydın siz başarılı gençlerimizin varolduğunu bilmek daha da umutlandırıyor bizleri...
'Hep ileri ,hep umuda' diyor sevgilerimi gönderiyorum sizlere...
  Görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın.

Geri