Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,461 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Abla :)
Dayım işi icabı sürekli dolaşıyo.. Birinin masaüstünde İskilip Kalesini görmüş çok beğendiydi bize de baktırdı.. Güzel bi tarihi eser Çoruma ait :)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu saatlerde kimse burda olmuyor sanırsam...  :(

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sana da hayırlı sahurlar  :) yedim, ezana kadar su depoluyorum şimdi :D ortalama 8 saatlik yeme içme süremiz var. Bu süre içerisinde de ihtiyacım olanı karşılamaya çalışıyorummm  :) :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Pek fazla zorluk çekmeden tuttum orucumu bazen uyuyarak bazen ayakta.. Allah Kabul Etsin :)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Amin hepimizin...  :) ben de aynı şekilde fazla zorlanmadım. Okulun da tatilde olmasının katkısı büyük benim için :)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Liseyi bitirdim. Üniversitenin başlamasını bekliyorum. Grafiğe başlayacağım hayırlısıyla, aynı alanda devam  :) sen ne okuyorsun peki?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Grafil Tasarım?? Biraz bilgi alırım o zaman ilerde :) Benim daha belli değil :)

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Grafik Tasarım evet  :) yardımcı olurum tabii elimden geldiğince. Daha belli değil derken..? Şu an durumun ne peki ondan bahset...

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Evet anladım ben teşekkürler  :sus :ahah