Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E böyle interaktif platformlar işte yazdığım yerler... Birde kendime yazıyorum... Ölürsem yayınlanacak...  hele hayırlısı ile bi öleyim de :)

Hiç yakışmamış... Başka bedenlerde "dal" olmak utanılası bir durumdur. Utanın... Açık ve net yazayım,"objektif" olma durumu  bazı bünyelerde barınmıyormuş... Yazık...

Daha az tehlikelidir emin ol... :) Lafa hemen girdik. Hoşgeldin bu arada merhaba... Geç oldu ama güç olmadı bak :)

Hay bin sör vayvır.. :) Bi avuç burjuva e bi avuçta elit... Kapitalist bi zincirin sağlam iki halkası...
İnsanlar harap ve bitap kimin umrunda? bknz: Cevaba şu anda ulaşılamıyor. Bknz:Lütfen daha sonra tekrar sorun...

Sevgili gençler:) Şimdi çıkmam gerek size iyi sohbetler.
Gittim diye beni çekiştirmek yok .Sarıkanaryalar haberi çabuk ulaştırır bana(:
Görüşmek üzere  iyi geceler .

Unutmadan..Şimdi askerim ANIL'ım aradı hepinize selam söyledi. "Bizleri unutmasınlar en azından yaşadıklarımızı hissedebilsinler ..Vatan kutsaldır ekmek gibi su gibi" dedi..

"Bir günü daha yaşandı ömrün,bilmiyorum ki nedir beklediğim..." Ah Sezen abla ah... Bir günü daha yaşadık işaret ettiğin gibi... Nice günlere...

Her yerde saçma bi Propaganda... İyice baydım vesselam... Bi durun yeter artık,dedim ama nafile :) Durdurabilene aşk olsun...

Gün geçmiyorki birileri çıkıp'ta sinirimi zıplatmasın... koyunluktan sazanlığa evrilme sürecimiz yakın gibi... Hay bin seleksiyon...

Sagopa candır... Lakin kolera için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Aybeni desevemedim gitti :) Belki de kadın rapçılara bi gıcığım vardır kim bilir...

Geri