Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karar verdim ben kesinlikle dizi izleyemiyeceğim :) bundan da sıkıldım yarıda bıraktım. :) İzlemeyeceğim dizi felan. Çocuklar duymasın yetiyor bir ondan sıkılmadım hayret kendime. :) Ama kimse kalmamış buralarda tek başıma nasıl cevap vereceğim ben şimdi :)

Gökçe:)
Kararlıyım .Nekadar sinir olsamda "Öyle Bir Geçer Zamankié yi izleyeceğim.
En azından Ahmet ve arkadaşlarına (68 lilere) saygı olsun diye .
Birdahada dizilere takılmak yok . ne haleri varsa

Hatırla sevgili o masut geceyi çamların altında verdiğim o buseyi :) herkese hayırlı geceler biraz karanlıkta kalam :)

Gökçe:) Diziler insanı böyle şair yapıyor işte (:
Sevgili Gençler:) Hepinize iyi geceler diliyorum.Görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın.

Hiç unutmam babaannem dallas ve yalan rüzgarına bakarken uyuyup giderdi. Kızların dilinde hep o diziler vardı vay bea :)

Dallas tek kanal zamanının fenomani idi yahu :) hele hele tv koca mahallede bi evde olunca dallas günleri şenlik havasında geçiyorudu bizim buralarda.  Birde radyo zamanlarında "arkası yarın" vardı,onuda sevmezdim. Uyuz olurum arkası yarın ve haftaya olanlara.. Bir şey başlasın bitsin istiyorum. Çok şey mi istiyorum bilmiyorumki :)

İlla insanı meraktan çatlatırlar ara sıra bazen radyolarda oluyor duyunca dinliyorum bazen ama sevmiyorum bende. Dallasıda sevmezdim zaten :) çirkin ve güzelm vardı bir şey vardı hatırlayamadım adını tam olarak aslan suratlı bir adam ve prenses :)

Heee güzel ve çirkin evet. Mavi aylar felan :)  Onlar iyiydi yahu her bölümde bi konuyu işler bitirirlerdi. Beklemezdik... Yaşlanmışım yahu pehhhh.

Ay bukalemun gibi insanlar... Her renge bürünüveriyorlar yahu... Utanmayı geçtim,usanmıyormusunuz diye sorsam ne derler acaba... Bi  gün saçma bi haltın rengi olursanız hiç şaşırmayacağım... Sinir katsayım yükseliyor yine...

Yok epikürostan sonra felsefeye soğuk bakmaya başladım :)  Yazdıklarım tuhaftır bilirim... Yinede sağolasın. Ne yapayım,kızdırıyorlar beni... Daha bir çok şeyi yazamıyorum işte. Bilip'te yazamamak kötü şey.

Geri