Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Sevgili eniseöz:)
Asker muabbetini duyunca bakıyorumda Sen de benim gibi hemen heyecanlandın?
Hiç sorma gerçekten içimde bişeyler kıpırdadı desem yalan olmaz sanki askerliği bitiren batu değlde benim aşkımmış gibi oldum bi an :)

Hayırlı teskereler şimdiden.

Nereye çıktı askerliği bilmiyorum ama ben denizci oldum. İskenderunda yaptım acemiliğimi 28 gün kadar orası çok sıcaktı agustosta ve eğitim kısmı pek de hoş değil, daha çok spor hareketlerine dayalı kısa süreli bir eğitimden geçirildik. Tüfekli eğitimler uygun adım yürüme hazır ol selam dur standart şeyler. ve son gün güzel bir törenle sonlandırdık, ailelerimizi gururlandırmak adına. ardından usta birliğim istanbulda sarıyer büyükdere sahil güvenlik komutanlığna çıktı. oraya gittim. ilk bir ay biraz sıkıntılı geçti açıkçası çünkü bölge komutanlığı olduğu için ankaradan heyet geldi denetleme yapıldı bu nedenle özel hazırlıklar yapıldı asker sayısı yaklaşık 90 kadar olduğu için orada tüm hazırlıkları bizler yaptık boya badana mazgalları temizleme çimleri biçme ağaç dikme koğuş düzeni yataklar kıyafetler dolap düzeni vb. heyet geldi gerekli kontrollerini yaptı eğitim düzeylerimizi test etti sonrasında herkese belirli görev dağılımları yapıldı, kimisi yazı büroda çalıştı kimisi revirde kimisi 8 saat ya da 4 saat nöbet tuttu. kimisi santralde görevlendirildi bir de hazır kıta denilen herhangi bir saldırıda karşı koyacak olan eğitimli bir 6 kişilik bir grup var orada görev aldı ki bunlardan biri ben oldum. son 3 ay boyunca gece 12 saat ayaktaydım 12 saat dinlendim. rahat geçti diyebilirim. zaman zaman eğitimlerimiz oldu tatbikatlarımız oldu. komutanlarımız gayet iyi davrandılar özellikle kısa dönemlere biraz daha hoşgörülü yaklaştılar sağolsunlar. çok büyük sıkıntı çekmeden bitirdim diyebilirim. her şeyin hayırlısı diyorum ben. umarım oğlunuz da sorunsuz bir şekilde bitirir ve size kavuşur. tekrar hayırlı teskereler diliyorum....

Batu:)
Ne mutlu sana ..
Herşey gönlünce olsun..Sonsuz güzellikler diliyor sevgilerimi gönderiyorum..
Oğlumun Balıkesir'de havacı..Rahat olduğunu söylüyor..
Üç buçuk ay  sonra nasip olursa hasret bitecek ..

Umarım sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde bitirir ve tekrar kavuşursunuz oğlunuza. teşekkür ederim dilekleriniz için. Ben de sevgi ve saygılarımı sunarım size :)

benim sözlümde kıbrısta tankçı yalnız cok sıkı orda acaba daha en küçük oldukları için mi böyle çarşıya bile çıkamıyor :(((

uzun dönem mi yapıyor? çarşı izinleri gttiği yere göre belirli bir süre sonra verilmeye başlanıyor. mesela biz ilk 25 gün çıkamadık. gittiği 2. haftada ıkabilenler oluyor. ayrıca bizim çarşı iznimiz haftada bir gündü. çoğu kara birliğinde bu haftada 2 gündür. hayırlısı olsun. canını sıkma, emin ol gelir ve bu da geçer, kavuşursun. yaparken uzun gelir bitince ne oldu ya diyen çok oldu :) umarım o da rahat bir şekilde bitirir ve sana kavuşur. Hayırlı teskereler diliyorum...

kissofdeath' Alıntı:
benim sözlümde kıbrısta tankçı yalnız cok sıkı orda acaba daha en küçük oldukları için mi böyle çarşıya bile çıkamıyor :(((
Allah kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler asker yakınları buraya başlıklı konumuz altında istediğini sorabilirsinn bende asker sözlüsüyüm paylaşıcak çok konumuz olabilir :)

eniseoz' Alıntı:
kissofdeath' Alıntı:
Allah kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler asker yakınları buraya başlıklı konumuz altında istediğini sorabilirsinn bende asker sözlüsüyüm paylaşıcak çok konumuz olabilir :)
evet haklı olabilirsin :) herkese cok tesekkürler cok zor beklemekk özlemekkk ama gecicek blyrum.. onun üzgün olması beni cok üzüyor..

Sevgili Kerim:) Mesajını (özldn)şimdi okudum ...
Hadi bakalım kolay gelsin inşallah başaracaksın..

Hay'dan Gelen Hû'ya Gider.

Daha Gün Mustafa Demirci Hoca'mın Facebook Grubuna Yükledim.
Ne Kadar da Güzel Okumuş.Hay'dan gelen Hû'ya Gider. :)
Geldiği gibi Gider.Cehenemin Gibine gider. :)
Erdal Demirkıran Diyo,Cehhennemin Gibine git,Mustafa Hoca'm Diyo Geldiği Yerden Geldiği Yere Gidiyo. ;D
Tesadüf Müdür,Tevafuk Mudur,Nedir Müdür Çözemedim Vesselam. ;D

Nasılsınız diye sormayacağım...
Bazen insan,''Ben iyiyim'' dediğinde gözlerinin içine bakıp ''iyi değilsin biliyorum'' diyecek birine ihtiyaç duyarmış...
Çok iyiyim diyemeyeceğim ama eh işte idare eder(:
Sevgili gençler:) Hepinize iyi günler diliyorum...
Herşey gönlünüzce olsun...

Çanakkale; Tam Bir İman Abidesi.
Bu Cephede,Bu Savaşta İnsanın Kendi Cüz-i İradesi İle Yapılan Tek Şey Gönülden Vatan Arzusudur.
Gerisi Allah'ın Küll-i İradesi İle Yardım Etmesidir Kul'larına...

Bütün Kardeşlerimin 18 Mart Çanakkle Zafer Bayramını Kutluyorum...

Arş-ı Azam Salladı
Derviş Allah Dedikce!

Hayalhane:)
Sayende güzel ilahiler dinliyoruz sağolasın...
Bu arada  Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Şehitlerimizi saygı ile şükran ile anıyoruz...

495408536692.jpg

Forex Döviz

Döviz için Forex kazanç bir yatırım işlemleri ile ilgili pek çok konuda destek sunmaktayız. Bu arada verdiğimiz bağlantı üstünden döviz hesabı açmak için maksimum bankalar yazısına da ulaşabilirsiniz. Pek çok bankadan açacağınız döviz hesabı ile döviz alım satımı yaparak Forex yatırımı yapmanız son derece mümkündür.

Kuşkusuz ki, bunun en büyük nedeni geçtiğimiz on yıl içerisinde gelişme göstererek piyasanın çevrim içi olarak ortama ve bireysel yatırımcılara da açılmasıdır. Döviz piyasalarındaki pek çok işlem hacmi için birkaç yıldır artarak gelişme göstererek 4 trilyon dolar seviyesine ulaşmaktadır.

Döviz Alım Satımı

Zamanımızda bireysel yatırımcılarında katılımıyla döviz ticaretinde büyük patlama yaşanmış ve yaşanmaya devam etmektedir. Forex döviz alım satımı her tüketici tarafından her zaman farklı bir biçimde kullanılmıştır. Bir döviz bürosunda para bozdurduysanız eğer ve daha çok yurt dışı alışveriş sitelerinde alışveriş yapmışsanız veya Amerika hisselerini satın almış ve yabancı şirketlere kazanç yapmış iseniz döviz ticareti yapmış olduğunuz anlamına gelir bu.

Forex Yatırımları

Döviz, her geçen gün çok fazla daha popüler olma yolunda ilerleyen bir saha ürünüdür. İnanın ki hala en popüler ve en kazançlı yatırım araçlarından biridir. Bu sektör ürününü kullanımı ve döviz ticareti yapmanın bin bir çeşit yolu bulunmakta. Forex üzerinden de döviz kurları araştırması yapmak içinbaşka bir eşsiz yoldur.

Kaynak: http://forexvedoviz.net

İşte yine  bereketini sunuyor toprak ana.. 
  Sevda yürekli gönüler umuda yolalırken hızla ...Baharı müjdeleyen bu güzel bayram gününde kardeşlik ve barış türküleriyle elele ...

gul_buketi.jpg

"Biz Böyle Görmedikl,Haramı Bilmedik,Eğilmedik Bükülmedik.."
Şarkıyı şu an dinliyorum gerçekten güzeldi...
Kurda sormuşlar boynun neden kalın diye, “Kafamın kalın olmasından iyidir demiş(:
Yalnız kurda sonsuz başarılar ...

Geri