Hiç sorma gerçekten içimde bişeyler kıpırdadı desem yalan olmaz sanki askerliği bitiren batu değlde benim aşkımmış gibi oldum bi ancrt' Alıntı:Sevgili eniseöz![]()
Asker muabbetini duyunca bakıyorumda Sen de benim gibi hemen heyecanlandın?

Hiç sorma gerçekten içimde bişeyler kıpırdadı desem yalan olmaz sanki askerliği bitiren batu değlde benim aşkımmış gibi oldum bi ancrt' Alıntı:Sevgili eniseöz![]()
Asker muabbetini duyunca bakıyorumda Sen de benim gibi hemen heyecanlandın?
Allah kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler asker yakınları buraya başlıklı konumuz altında istediğini sorabilirsinn bende asker sözlüsüyüm paylaşıcak çok konumuz olabilirkissofdeath' Alıntı:benim sözlümde kıbrısta tankçı yalnız cok sıkı orda acaba daha en küçük oldukları için mi böyle çarşıya bile çıkamıyor((
eniseoz' Alıntı:Allah kavuştursun şimdiden hayırlı tezkereler asker yakınları buraya başlıklı konumuz altında istediğini sorabilirsinn bende asker sözlüsüyüm paylaşıcak çok konumuz olabilirkissofdeath' Alıntı:benim sözlümde kıbrısta tankçı yalnız cok sıkı orda acaba daha en küçük oldukları için mi böyle çarşıya bile çıkamıyor((
evet haklı olabilirsinherkese cok tesekkürler cok zor beklemekk özlemekkk ama gecicek blyrum.. onun üzgün olması beni cok üzüyor..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.