Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne yapsam ne yapsam sinemayamı gitsem evde takılıp sürükleyici kitabımımı bitirsem yoksa...
karasızlıklarla dolu bir günden selam.
Güzel bir pazar günü sizinle olsun
Valla izlemedi isen. "Sen ve ben" Hücre 211 Brodway da 3 Haham (Anladın sen) Bu ülkede demokrasi var, 21 gibi filmleri tavsiye ederim ama... Sana kalmış artık.
Ha narnia olabilir görsel açıdan hiç fena değildi.
narnia ve av mevsimi arasında gidip geliyordum bende ama galiba seçimim narnia günlüklerinden yana olacak gibi diğer tavsiyelerinide dikkate alıcam 21 i seyretmiştim ama diğerlerinide artık evde dvd keyfine konuk ederim çünkü daha önceki tavsiyelerinden biliyorumki korsanın film zevkine güvenmeliyim
Siyah yağmur bulutlarının gökyüzünü kapladığı karanlık bir Düzce sabahından sesleniyorum sizlere.Gününüz aydın,yüzünüz neşe ile,kalbiniz sevgiyle dolsun.
İstanbul'un üstünede kara bulutlar çökmüş ,sıkıcı çok soğuk bir hava adeta boğuyor insanı..
Baharın geleceğini bilmekse tek teselli..
Sevgili gençler Gününüz aydın olsun ..
Özleyecek kadar uzak kalmadım daha Nasıl bir histir bilemiyorum vesselam...
Kavuşabilecek özlemler olsun da özlemde iyidir... E ben lafa tutmayayımda sizi giderin özleminizi...
Kolay gelsin.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.