Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evrenin_nazlıgülü' Alıntı:
merhaba, herkese güzel bir gün dilerim..
merhaba, herkese güzel bir gün dilerim..
Merhaba Nazlıgül: )
İletini bir türlü okuyamamıştım  ama sonunda gördüm(:
Biraz bencillik olcak ama  bu güzel dileklerini sadece  kendi üzerime alıyor biraz sonra memleketime gidiyorum(:
Tekrardan görüşmek umuduyla hepiniz  esen kalın..

İyiyim, kitap okuyordum ara verdim haberlere bakıyım dedim nete girmiştim, sonra bu site kısmetmiş.: )

Suç ve Ceza'yı okuyordum, ünlü olduğu için okuyum dedim ama pek hoşuma gitmedi sürükleyici gelmedi yarısına geldim bırakmayım diyorum.
PC'yi genelde güncel haberleri takip etmek için açarım. Haberlere baktıktan sonra belli başlı siteler var onlara da göz atarım burası da o sitelerden birisi. Site içeriği çok güzel ama her gün giren birşeyler paylaşan ve yorum yazan bir üye değilim. : )
Senin şu an okuduğun roman var mı?

hımm bende okudum Suç Ve Cezayı pek sürekleyici değil ama okunmaya değer bi kitap bence ,yarıdada bırakma ağır ağır ama güzel gidiyor. Merak duygusu uyandırıyor yinede :)
bende bugün çok fazla girdim sadece :)
En Son Yürekler Ölür onu okuyodum yeni bitirdim şimdi sıra başka kitapta:)

O kitabı kardeşim okuyordu, dün de bir arkadaş çok etkileyici dedi. Elimdeki romanı bitirdikten sonra onu da okuyum diye düşünüyordum. : )
Bugün AVM'yi gezdim, ilgimi çeken bir sürü roman var, evde de okumadığım bir sürü roman var onları okuduktan sonra kitapçıdan ilgimi çekenleri alıyım diyorum.

hımm oku oku beğenirsin umarım :)
benimde ilgimiçeken bir sürü kitap var da kitapçıya gitmeye üşeniyorum biraz:)

: ) Biz Türkler bu tembellikten çok çekiyoruz herhalde uzun süre de çekeceğiz, kanımızda var. : ) Geçen hafta bir kitap almıştım Kişişel Ataleti Yenmek diye kitabı bitirdim ama hala üşeniyorum. : ) Belki sen kitabı okuduktan sonra üşenmeyi üzerinden atarsın.  : D

haklısın galiba:) umarım atarımda üşengeçliği giidp alırım artık:) üşengeçlikle ilgili bi duvar yzısı okuudm geçen gazetede 'üşengeçlik yarışması olsa kesin ben kazanırdım herhalde ama şimdi kim gitçek oraya kadar ' böle bişeydi  ;D  tamam görüşürüz bende çıkıyorum

Merhaba Sn. KG Üyeleri.
Nasıllarsınız iyisinizdir inş. (:
Gelmeyeli hele helede sohbet etmeyeli
epey uzun zaman oldu.. (:

Geri