Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İdare eder Kadir, Allah bundan geri koymasın. Bir yandan iş arıyorum bir yandan da KPSS sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum, 2-14 ağustos arası açıklanacakmış.
Sen buraya yazdığında ben sitede değildim, ama nedense online gözüküyordum. Msnye iletin geldi onu görünce girdim. : )
Sen nasılsın?
Hamd olsun abi bende iyim,Allah bu günleri aratmasın.
Sen çıkış yapmadan kapattıysan siteyi açık kalır.
KPSS için nereyi istiyosun abi ?
Hangi memuriyet..?
İşletme bölümüni bitirdim bunla ilgili olsun çok stresli olmasın yeter. Sonuçlar bir açıklansın puanımı öğreniyim ne kadar gelecek puanıma göre tercih yapacağım atanmak için belki istemediğim yerleri de yazabilirim.
Allah yolunu en güzel ve en doğru olan yollardan eylesin abim.İnş. istediğin biyeri kazanırsın.
Bende istiyorum memurluk.Bu durumda,bu skıntı streste 4 yıllık istemez oldm nerdeyse.
2 yıllık bişi kazancam ama memur olmak için.Kpss benim için yok,lise mezunları giremiyo.
Hiç bişi kazanamazsam,doğuda bir yerde uzman olarak kalmayı istiyorum.
Askerlik konusunda stres yaşamayacağımı dülünüyotum.
Laf aramızda sporculuğuma güveniyorum.
Güvenmek zorundayım yani.
Depresyon değil aslında,agresif'te kötü birisi değilim ben.Hamd olsun.
Kimseye zararım olmaz,kendime olur ancak,o nedenle depresyon.
Diyorum ya stres,sinir deyin.
Bu sıcaklar pişirdi yahu... Son duyduğum haberlere göre biyosferi kontrol altında utuyorlarmış
Komplo teorisi işte ama elektromanyetik bir silah sonucu olabilir diyorlar hava şartları için...
Ah bu teorisyenler...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.