Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açıktan okuyorum son sınıfım ve çalışıyorum hafta sonları kpss kursuna gidiyorum unuttun mu

BİRDEN HATIRLAYAMADIM KUSURA BAKMA.hem iş hem okumak birde dışardan olunca gerçekten çok zor oluyor .ben dışarda çalışmıyorum fakat ev işleri ve ayrı sorumluluklarım var.ve bende zorlanıyorum zar zor çalışabiliyorum işte. amacım bir yerlere gelebilmek kendi hayatımı elime almak bunun için mücadele ediyorum umarım başarırım

Teşekkürler hayalhane.
Bu temenni beni için önemli,çünkü benim uyanık geçen gecelerim çok.
Şuanki bunlardan biri,
mutlu ve huzurlu gece dilekleri seve seve alınır.(müracat;beyazdilekce) ;D

Nice sabahlayanlar var beyinleri şeytanın çalışma odası olmuş.Sen hayatını süslendirmek için sabahlıyorsun.Ne mutlu
Ayrıca,belliki seninde uyanık gecelerin çok sanada mutlu huzurlu geceler... :)

Teşekkürler abi sanada..Aslında sabahlamalarım uykum olmayınca biraz dan gidrer yatarım ;D

Sendede mi uyku yok :)

heee güvenliksin galiba ;D
Bide beyazdilekçe abi senin nick Mustafa Demrici ve Mehmet Emin Ay'ın bir albümü var
Oradan mı aldın cvp yaz gelince okuyacam

iyi gelcer yarın olul var yatmam lazım
Hepiniz En güzele en güzel emanet olun....pay payy :)

heeeee ;D
Doğrudur canınıyediğim,beyazdilekçe Mehmet Emin Ayın bir ezgisinden alıntı.Beyazdilekcenin benim için ayrı bir anlamı var.

Sanada iyi geceler.

Başarı ya ulaşmanın ön koşulu emektir..
(Çekirge gibi zıplamak) yerine  kararlı ve emin adımlarla yol almak çok daha mantıklı diye düşünüyorum : (

beyazdilekce' Alıntı:
:)Kesinlikle
Azicane biraz espiri katmak istedim.

;D ;D ;D ;D Ahahhaahaaayyyy abi Azicane değil yahu Acizâne  ;D Neyse

Benim içinde önemi var o zaman bende nickimi Bad-ı Saba yada aşkın Kanatları yada Aşk-ı Mevla-2 mi yapaydım  ;D ;D Abartı oldu yav  ;D

Espri gerçekten güzeldi bizimkizi biraz muabbet azda muhalefet olsun durumları: (

beyazdilekce' Alıntı:
kardeşim,benim uykum var da... işim gereği uyuyamıyorum.Devlet BABA ne zaman uyu derse o zaman uyuyorum. :)

Ahh bu devlet baba olmasa nicedir halimiz ..Uyuyup kalcaz hane: (
Gaflet ve dalalete dalmamak koşuluyla uyumak sağlık için yararlıdır diyceğim ama  tabii bunu sağlık uzmanları daha iyi bilir: (

crt abinin laflarını fazla eleştirmesen diyorum,sadece bir espiriydi :) Niyse...

Nasılsın :) Sen görmek güzeldi...

Geri