tutankhamon' Alıntı:bırakmam şimdi bu işler moda
crt' Alıntı:tutankhamon' Alıntı:bırakmam şimdi bu işler moda
Modayı bu kadar yakından takip ettiğine göre yoksa reklamcı mısın ?
hırslı.28' Alıntı:benim genel kültüre ihtiyacım var nerden başlayacağımı bilmiyorum mesela ne tür kitapları okuyabilirim yada ne yapabilirim :-\
hmm okurum sağoltutankhamon' Alıntı:hırslı.28' Alıntı:benim genel kültüre ihtiyacım var nerden başlayacağımı bilmiyorum mesela ne tür kitapları okuyabilirim yada ne yapabilirim :-\
ana britanica al oku
tutankhamon' Alıntı:tekstilciyim![]()
ewet okuyorum oda dışardan benim zaten yakındığım konu sosyalleşemiyorum yani yaşadığım şuan ki yerde hiçbir etkinlik yada dışarı çıkma olayı yok ancak kitap okuyarak internetten bir şeyler öğrenebiliyorumcrt' Alıntı:Sevgili hırslı: )
Genel kültür sadece kitap okumayla sınırlandıramayız.
Sosyal etkinliklere katılmakta çok önemli..
Yaşadığımız toplum içerisinde (sosyal ,siyasi-sanatsal) hertürlü olaya duyarlı olmak gerek..
Bizim zamanımızda pc yoktu.(1980'li yıılar) bulabildiğimiz her kitabı okurduk ..
Sizler çok daha şanslısınız. Hertür araştırmayı yaparak tüm haberi okuyabiliryorsunuz ,dünya ile bağlanyı kurmak artık çok kolay.
Öğrencimisin bilemiyorum ..
Kndimden örnek vereyim çocukluğumdan toplumsal olaylara karşı aşırı bir hassasiyetim vardı..
Daha çok sosyal iletiler veren kitaplar okurdum ..
Hiç unutmam ilk okuduğum (ortaokulda )yabancı yazar Maksim Gorki 'nin Ana adlı kitabıydı..
Yaşar Kemal ,Bekir Yıldız derken .
Şiir kitapları okumaya başladım.
(Nazım Hikmet hayranıyım.) Çok yönlü olmak gelişime açık olmak ,baskıve dayatmalara maruz kalmadan düşünebilmek ve fikirlerini özgürce uygulayabilmek önemlidir..
tutankhamon' Alıntı:evet
sen ne iş yapıyorsun
crt' Alıntı:tutankhamon' Alıntı:evet
sen ne iş yapıyorsun
Reklam ajansımız var (yazılım -tasarım-reklam-marka yöntimi)
güzel bir iş
tutankhamon' Alıntı:sosyalleşmeyi ne şekilde tanımlıyorsun bence bunu sorgulamalısın ve bence sosyal bir insan olmanın en önemli kriteri insanlarla iletişim dolayısıyla genel kültürün yanı sıra insanlarla iletişim konusunda kendini geliştirmelisin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.