Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz yoruldum ama yinede güzeldi.hem iş hem okul zor oluyor tabi allah yardımcın olsun ne diyeyim başka

misafir gelmişti. ondan sonra ev harabe oldu temizleyene kadar yoruldum.akşamda maç izledim cimbomum kazanıncada keyfim yerine geldi.sen hangi takımı tutuyorsun?

Beşiktaşlıyım, 2004 yılından bu yana futbolu doğru dürüst takip etmiyorum. 2004ün 2. yarısında bjk büyük bir düşüşle şampiyonluğu fbye kaptırmıştı, beşiktaşın bu düşüsü beni futboldan soğuttu. O zamana kadar türkiye ligi ve avrupa liglerini takip ederdim, artık bjknin derbilerini bile önemsemiyorum. Sen gsnin maçlarını her hafta takip ediyor musun, özetini mi izledin yoksa  hiç kaçırmadan canlı mı takip ediyorsun? : )

Hmm sevdiklerinle izlemek daha bir zevk verir tabiki. Ben tek başıma sirke ve sinemaya gittiğimi biliyorum, gidecek kimse yoktu. : )

mabed528' Alıntı:
Hmm sevdiklerinle izlemek daha bir zevk verir tabiki. Ben tek başıma sirke ve sinemaya gittiğimi biliyorum, gidecek kimse yoktu. : )
üzüldüm bazı şeyleri izlerken tek başına izlemek hiç zevk vemiyor.niye kimse hiç kafadengi bir arkadaşın yokmu?

Geri