Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Hımm ..
Cumhuriyet tarihini dersi önemlidir..Güzel geçmesine sevindim.
  Evet çarşamba günleri rehberlik dersi falan olur helede matematik dersi falan olmaz ..
Okula giderken ben de pek severdim bu günü..
Pazartesi günlerin kabus gibidir.Tüm ağır derslerin hepsi o güne sıralanır..
Derslere çalışıyorsun dimi?
bak nete fazla takılmak yok ona göre ..
Şimdi beni beni ta oralara getirme ..İyi bilirim Ankara'yı..Kavaklıderede beş yıl oturdum..
Anlayacağın elimden kurtuluşun yok: (

Hadi bakalım az dinlen işlerim var bende çıkcam zaten derslerini bitir daha sonra görüşürüz..

Ben geldim
Sen 5 yıl oturmuşsun ben 17'ye girecem
17 senimin hepsi burada geçti ;D;D

Ooooooo kimleri görüyoruz Didem Hanım Hoşgeldin
Vaktiniz varsa geyiğe konuk edelim sizi ;D

Sevgili Harun: )
Otobüs durağında değil forumdayız.. Ve şu an ben varım ..
Ne o bi'şeymi diyecektin? : (

Hayalhane: )
Nedemek okula aram iyi değil..Bu sözününü duymamış olayım..
Zaten yorgun ve sinirliyim.. İşte gidiyorum  ..
Size iyi sohbetler..

crt' Alıntı:
Hayalhane: )
Nedemek okula aram iyi değil..Bu sözününü duymamış olayım..
Zaten yorgun ve sinirliyim.. İşte gidiyorum  ..
Size iyi sohbetler..

Gitmeseydin keşke :P
Bak sıradaki mesajımı oku bence :)

mabed528' Alıntı:
Neden tek kişi gibi olduğunu düşünüyorsun?

Tek kişi...
Bunu çok düşündüm..Düzeltmeye çalıştım ama bu zaman ki,geneldeki benim çevremdeki gençlerle
hiç ortak yanım yok gibi bişi..Bir şiir yazmak gelse içimden ''Vay şair döktürüyo'' gibi alaylar kitap okusam ''Çok bilmiş senide! '' gibi şamatalar.
Bana yapılan şakaları kameraya çekip ''Facebook'' ta yayınlamak.Gibi birsürü abıuk sabuk şeyler işte..

Hmm anladım hayalhane sana böyle davranan arkadaşların sınıftaki diğer öğrencilere nasıl davranıyor buna dikkat ettin mi?  Sen ergenlik dönemi geçiriyorsun bu dönemde insanlar sinirli ve alıngan olabiliyorlar belki sen arkadaşlarına karşı alıngan davranıyorsun böyle olabilir mi?

Belki oda olabilir ama dikkat ettimde aynı diğerlerinde de aynı durumdalar.Fakât diğerleride aynı oldukları için ''Körler sağırlar,bir birlerini ağırlar'' gibi bir durum var. :)

O zaman sorun sende değil, sen kendini üzme. Senin şu anki hedefin okulunu başarıyla bitirmek olmalı, bu yüzden kafanı bu tür şeylerle meşgul etme derslerine odaklanmanı engeller. Okulda senle aynı düşünceye sahip mutlaka başka öğrenciler vardır, kafa dengi bir iki arkadaşın olsa yeter, boş vaktini onlarla geçirerek rahatlayabilirsin, olmaz mı? : )

Geri