Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
7'li ölçü süper olmuş.
Bence devamını etirsen daha iyi olur
Tadı kalır damakta
Biraz daha ver yemek kalmadı tabkta crt.. ;D ;D

Hayalhane: ) Ya biliyormusun sen süpersin ..Moralim düzeldi..
gece gece güldürdün yine : (

;D ;D ;D

Bak buda benim :)
Ama düzeltecem
sana söleyimde bende serbest şiir az biraz dini şiir varda :P Serbest yazarsam yollarım okurusun beklerim yorumunu :)

Biraz karamsarlık içeren gerçekten güzel duygusal bir şiirdi ..
Bunu kaydedeceğim..

Ha bu arada unutmayasınki
Karşılıksız,çıkarsız seni sadece yazdıklarınla tanıyan.. Bir anne şefkatiyle seven ben varım senin yanında yani Crt..
Şiir..Duygu ve düşüncelerin yansımasıdır arada bende yazsamda şiir okumayı çok severim..
Tamam yeni şiirlerini bekliyorum..

:) :) :) :) Teşekkürler :) Çok sevindim buna :)
Bu aralar yazıp yazıp çöpe basket atarım :P Olmuyo
Ama biraz zaman geçsin dersler derken düzelirim umuyorum o zaman yazarım :)
Sendende beklerim şiir haberin ola :)

Hayalhane : )
Yazdığın şiirlerini sakın kaybetme hepsini kaydet..ila sanatsal bir özellik taşıması gerekmiyor..
Onlar senin duygu ve düşüncelerin..İnan bana ker yaşta yazılan şiir ayrı güzeldir..
İlerdeki yıllarda okuduğunda bu günlerini anımsarsın  çok güzel duygudur..
Çok şey anlatmak isteyip birtürlü toparlayamadığım kendimce bi'şeyler karaladığım ta ortaokul yıllarımda yazdığım şiirlerim bile duruyor ki şimdi hem okuyor hem gülüyor bazende hüzünleniyorum..
Senin yarın okulun var baya geç oldu.
Güzel sohbetin için teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum.
Güne çok çook güzel başlaman dileğiyle şimdilik hoşça kal ..
Sevgiler..

İnan bende şimdi bende çıkayım yarın okul var diyecektim
Ki şiirleride saklıyorum hiç atmam,beyenmediklerimi sileirm yada çöpe atarım (Tamamlamadan)
Tamamlayıp ayzdılarımıda saklarım defterde yada bilgisayardada değil :) Flaşta saklarım ki kimse görmesin ben tamam bu olmuş değince görsünler isterim :)

Neyse sanada iyi ve güzel geceler
En güzele emanetsin.. :)

iyiyim ya çalışıyorum,görüşmeyeli pek bi şey değişmedi
değişen tekşey filtrelenen linkler ;D
neyse bu ara iyi,girebiliyorum

Aynen bendede ağır :S Arada msn'den düşürüyo beni,mejsa yazıyorum fakât bazen bağlantı kesiliyo işte falan filan,tenknoloji bu insan yapımı nede olsa nereye kadar dayanacak yav :)

Evet insanların yaptığı bir işde kusur olması normal, kusursuz bir yaratıcı değiliz. : ) Sen sitenin daimi üyelerinden birisin herhalde sitede çok görüyorum seni.: )

Geri