Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dideM' Alıntı:
İyi akşamlar abim.
Nasılsın görüşmeyeli?:))

Valla ufak tefek sorunlar dışında fena değilim.. Ama bir dolu yeni karar aldım.. Sürpriz olsun.. Sen nasılsın abi ?

İyi akşamlar hayalhane.. Hoşgeldin..

Valla ufak tefek sorunlar dışında fena değilim.. Ama bir dolu yeni karar aldım.. Sürpriz olsun..
Oh ne güzel, hayırdır inşallah:)) Benim de yapmam lazım en temizinden böyle bişey.

İyidir valla nolsun. Bi taraftan mutfağı toparlıyorum bi taraftan siteye göz atıyorum.

dideM' Alıntı:
Valla ufak tefek sorunlar dışında fena değilim.. Ama bir dolu yeni karar aldım.. Sürpriz olsun..
Oh ne güzel, hayırdır inşallah:)) Benim de yapmam lazım en temizinden böyle bişey.

İyidir valla nolsun. Bi taraftan mutfağı toparlıyorum bi taraftan siteye göz atıyorum.

Hayır,hayır... Kendime ulaşabileceğim bir hedef seçtim..  Kısmetse yarın ilk adımı atacağım.. Meyvelerini bi 5 yada 6 yıl sonra alıcam inş.. 
Abi sen zaten ne yapsan iyi yapan güzel yapan.. O konuda hiç şüphem yok vesselam.. Bardak çanak kırma mutfak toparlayayım derken..

dideM' Alıntı:
hee, biliyorum anlayacağını da damarna basayım dedim:))))

Sana boynumuz kıldan ince be kaptan :d Damarlarımı aldırdım valla..Ya benim yönüm değişti yada penceremde farklı bir manzara var.. Eskisi gibi değilim :d

Geri