dideM' Alıntı:İyi akşamlar abim.
Nasılsın görüşmeyeli?)
Oh ne güzel, hayırdır inşallahValla ufak tefek sorunlar dışında fena değilim.. Ama bir dolu yeni karar aldım.. Sürpriz olsun..
dideM' Alıntı:Oh ne güzel, hayırdır inşallahValla ufak tefek sorunlar dışında fena değilim.. Ama bir dolu yeni karar aldım.. Sürpriz olsun..) Benim de yapmam lazım en temizinden böyle bişey.
İyidir valla nolsun. Bi taraftan mutfağı toparlıyorum bi taraftan siteye göz atıyorum.
dideM' Alıntı:heheheh aşkolsun ya hem iyi yaparsın diyorsun hem de kırma diyon ;D
Heheh.. Şaka dedik canım :d hem ben ünlemsizde anlarım valla hehedideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Yok artık! Ünlem koyarıum he)))
dideM' Alıntı:hee, biliyorum anlayacağını da damarna basayım dedim)))
Est. yav.Sana boynumuz kıldan ince be kaptan :d
Heheh.. Morelimi yüksek tutmam gerekiyor.. Birisi tavsiye ettide..dideM' Alıntı:Est. yav.Sana boynumuz kıldan ince be kaptan :d
Valla kızdıramıyoruz da artık.)
dideM' Alıntı:;D ;D ;D Kim o? ;D
Off senden bunları duyacağım hiç aklıma gelmezdi ;D
Kıskanma yav :d sende katıl..hayalhane' Alıntı:oh oh ne de güzel kaynatmışınız kıskandım vallahi yavv![]()
Hey allahım ya, n'aptım ben sana afedersin??hayalhane' Alıntı:Yok yok dideM var korkuyomonun eli maşalı abi :naapcam
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.