Oo ne güzel bi yorum geldi. Var mı arttıran.. ;D ;D ;DEbru' Alıntı:Uzaktan agresif bir insan gibi duruyorsunsürekli ekşın isteyen bir yan var kelimelerinde
Neyse.. Biraz açabilir misin acaba?

Oo ne güzel bi yorum geldi. Var mı arttıran.. ;D ;D ;DEbru' Alıntı:Uzaktan agresif bir insan gibi duruyorsunsürekli ekşın isteyen bir yan var kelimelerinde
hahahaha aşkolsun Ebru ya hahahaha off çok güldüm, takmıyorum, eğleniyoruz ya ;D ;D ;D ;Dtaktın mı takıyorsun
;D ;D ;D ;D Pek bi sitemkar gördüm seni, böyle şikayetçi falan allahım ya. ;DEbru' Alıntı:heeeeee eğleniyoruzzz ;D
ya yok seni yazdıklarından az çok çıkarıyorum işte
taktın mı gerçekten takıyosun Didem iyi veya kötü
tuttuğunuda tutuyorsun
bak şimdi bende takıldım ;D
Anca ye iç sen, başka bişey yok. ;D ;D ;D ;DHarun' Alıntı:;D çay alabilirmiyim ;D
Harun' Alıntı:;D ;D Ne kaynatıyosunuz. CRT Kusura bakma cerete dedim ama ben öyle okuyom o yüzden. ;D
Harun' Alıntı:;D noluyo ya sabah sabah günaydın ;D ;D ;D
Günaydın efendimBu arada hepinizin günü aydın olsun..(tabi benimde)
Bugün moraler iyi..
Şükürler olsun pazartesi sendromunu atlatmış bulunmaktayız..
Hadi size iyi çalışmalar: )
Anca ye iç sen, başka bişey yok.
Sevdiğini biliyorum canım, arada sitem ediyon ama seviyorsun da yaniyok ya ne sitemi aşkolsun didemseverim seni
Didemcim : )dideM' Alıntı:Günaydın efendim
Herkesin iyi, sizinki de sanırım.. İyi değilse buyurun yanımıza, en güzelinden moral depolanır yane ;D
Aaaa ciddi misin? Patronlar yok bugün, Ankara'dalarDidemcim : )
Bugün hava güzel İstanbul caddelerini turlamak bir kahve içimi de yanına uğramak istiyorum..
Ama ya patron kızarsa diye de çook korkuyorum: (
Ebrucum : )Ebru' Alıntı:Anca ye iç sen, başka bişey yok.
;D ;D Bende kahve içiyorum afiyet olsun bana ;D
yok ya ne sitemi aşkolsun didemseverim seni
Hoşgeldin crt![]()
Ya gerçekten geleceksen beklerim. Çook güzel kahve de yaparım sana, bak dikkat et kendim yapıyorum yaptırmıyorum yane.Şu kriz döneminde seni işsiz bırakmak istemem..
Yurtdışına falan gittiklerinde haberleşelim : (
;D ;D ;D ;D ;D Tamam sen de gel. Kısır falan yaptırırım ben, patatesli börek falan.. Yeriz ohh çay da var, sıcak burası da mis mis ;D ;DHarun' Alıntı:crt gitmeyeceksen yerine ben giderim ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D Gelmem oraya ben, çok uzak ;D ;D ;DHarun' Alıntı:haha oldu. gel üsküdara ısmarlıyım sahile karşı. daha ne ;D
;D ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D Gelmem oraya ben, çok uzak ;D ;D ;DHarun' Alıntı:haha oldu. gel üsküdara ısmarlıyım sahile karşı. daha ne ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.