Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Belli foruma fırtına gibi geldiniz ..
OTÇK yasa dışı örgüt gibi oluyor diyecektim ama vazgeçtim siz benden cesur çıktınız  neyse forum kuralarını ihlalden banlanmak istemem .

Geçerken uğradım kalıcı değilim,forumun kendisi fırtınalı benim bir katkım yok her başlıkta bir lodos.

yanlız bu mehmet efendi dediğiniz ankara da olmasın
keçiören bağlumda ;D ;D

İyi işte sizi zorlamak istemem. Şimdi adım muhammed diyeceğim, sana maho diyebilirmiyiz diyecekler abdurahman diyecem abdo yıldıray diyeceğim yıldo egemen diyeceğim ege gibi kısaltmalara tanık olacağım.
Bu forumda bugüne kadar kimsenin başkasının ismini kendince kısalttığını, lakaplandırdığını görmedim, görmek de istemem.

Geçerken uğradım kalıcı değilim,forumun kendisi fırtınalı benim bir katkım yok her başlıkta bir lodos.
Onun adı lodos değil; tartışarak, yorumlayarak birbirimizden bir şeyler öğrenmeye, birbirimize bir şeyler öğretmeye çalışıyoruz. Siz de katılırsanız seviniriz, yorumlarınız güzel. :)

Bu kadar yorumdan sonra kocaman bir günaydın..

Ebru' Alıntı:
Günaydın
Yine ekşın var  ;D
hahahahaha kaçırmışım ya, bizim ekşınsız günümüz geçmiyor.  ;D Ya o değil de hayatımdaki herkes hep aslında hayatımın çok güzel olduğunu fakat ekşın aradığımı söylüyor hahaha buraya da yansımış demekki. ben de diyomki action falan değil abicim, istediğim şeyi yaşamak istiyorum ben. Şimdi, haklı mıyım haksız mı?

Uzaktan agresif bir insan gibi duruyorsun :)sürekli ekşın isteyen bir yan var kelimelerinde

Geri