crt' Alıntı:Hayalhane : )
Yine ne oldu neye ağlıyorsun bakim?
Superisi : )Su Perisi' Alıntı:"Gönül çalamazsın aşkın sazını..Ne perdeye dokun ne teli incit..Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun ne gülü incit."
Ne güzel bir nakarat hangi makamdan bu ctr![]()
crt' Alıntı:Superisi : )Su Perisi' Alıntı:"Gönül çalamazsın aşkın sazını..Ne perdeye dokun ne teli incit..Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun ne gülü incit."
Ne güzel bir nakarat hangi makamdan bu ctr![]()
Beğenmene sevindim
Biliyorsun özgün ve halk müziği vazgeçilmezimdir ..
Devamımı gönderiyorum ..
"Gönül çalamazsın aşkın sazını
Ne perdeye dokun ne teli incit
Eğer çekemezsen gülün nazını
Ne dikene dokun canım ne gülü incit
Dinleki bülbülü gelesin coşa
Karganın namesi gidermi hoşa
Meyvesiz ağacı sallama boşa
Ne yaprağını dök canım ne dalı incit
Bekle dost kapısın sadık dost isen
Gönüller tamiret ehli biriysen
Sevda sahrasında mecnun değilsen
Ne leylaya dokun canım ne çölü incit"
Su Perisi' Alıntı:
Yalnız hissetme kendini hadi benden sana selam gitsin
Msn ye bakıyor musun bilmiyorum,bir gariplik var banada vürüs bulaştıracaksın kesin ben sana ne diyim ;D
Su Perisi' Alıntı:
Yalnız hissetme kendini hadi benden sana selam gitsin
Msn ye bakıyor musun bilmiyorum,bir gariplik var banada vürüs bulaştıracaksın kesin ben sana ne diyim ;D
Su Perisi' Alıntı:ve selamlarımı gönderiyorum: )crt' Alıntı:Çok güzelmiş sözleri..Şimdilerdeki müzik diye söyleyenlerin sözlerine bakınca,ne kadar değerli oldukları bir kez daha çıkıyor..
Sez bağlamada kesin çalıp söyleyebiliyorsundurda
Sesli olarak dinlemek isterdim seni keşke bende bağlama ile bam teline dokunabilsem![]()
Halkmüziği üzerime müzik .bağlamadan başka enstrüman tanımıyorum değem abartmış olmam ..
İstanbul'a gelirsen sesli de dinlersin canım : )
**
msn de ki sorunu hala düzeltemedim dikkatli ol aman sanin pcye de vürüs bulaşmasın..
**
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.