Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yav, neşeli olduğum falan yok, aksine kötü bar akşam geçirdim. Toparlanmaya çalışma gülücükleri onlar en maskelisinden:))))

Siz nasılsınız?

Aslı helal valla her gün değiştirip bir gün azaltıyorsun üşenmeden. 1 ayınız kalmış bak, diğerleri ölmüş hahaha içimden geldi böyle iğrenç bi espri yapayım dedim  ;D Ayılarla çok muhattabım da bu aralar, her resim her kelime bana onları hatırlatıyor.  ;D ;D ;D

:D
Evet haklısın 1 ayımız kaldı.
İnşaallah bir aksilik olmaz.  :) Dün az daha
ceza alıyordu nöbetteki eş arkadaşı uyuya kaldı diye  :o
Az daha 1 ay daha takıyordu ona...Çarşı izni iptali ile yırttı
yoksa yandıydık  ;D

;D ;D ;D ;D Ya ne zor bişey he. Arkadaşlar da anlatıyor, başkalarının yaptığı yanlışlardan herkesi sorumlu tutup herkese ceza veriyorlarmış hahaha yazık ya  ;D ;D

dideM' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Ya ne zor bişey he. Arkadaşlar da anlatıyor, başkalarının yaptığı yanlışlardan herkesi sorumlu tutup herkese ceza veriyorlarmış hahaha yazık ya  ;D ;D
;D ;D
Aynen öyle. Mesela bi tanesi eldiven almayı unuttu diyelim. Farklılık olmasın diye herkes eldivenleri çıkartıyomuş. HAHhaa.. otokontrol sistemi var işte. Ondan sonra bir hata yapmıyosun  ;D ;D ;D

Ya başlarım otokontrole. Adamın teki kimseyi dinlemicek ben böyleyim diyecek al başına belayı hahahah tiksiiinç  ;D ;D

;D ;D ;D
İyi iyi düzelsin o zaman ne diyelim:))) Kuru yanında yaş da yanıyor ama artık yapılacak bişey yok.:) Sizin için yane  ;D ;D

Van'da  23 nisan gösterisinden çekilmiş bir resim bugünüme damgasını vurdu sizinle paylaşayım dedim.

50282204.jpg

Valla bu resim üzerine çok şey yazarımda yeri değil..
Her şey öyle oturulan yerden göründüğü gibi değil işte..
Neyse..
Teşekkürler..

Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan gülelim eğlenelim kutlayalım bayramı şiilerini çocuken bizde çok okudukta
Hala yaşam mücadelesi veriyoruz gülüp eğlenmeyi falan çoktan unuttuk ..!
Aslında fazla yorumda gerek yok çünkü bu fotoğraf ülkenin içerisinde bulunduğu durumu güzel özetlemiş.

Geri