Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş geldin.Fakat çıkacağım. Hatta bu son girişim.Herkeze iyi paylaşımlar.. :'(

arkadaşlar bu sitenin amacı bilgi paylaşımı değil mi emre ye kim neden öyle birşey söyledi anlamış değilim. kim söylediyse çok ayıp etmiş. haddinizi bilin. düzeni bozmak falan ne demek ya. bilgiler paylaşılmadıktan sonra ne anlamı var. kim dediyse özür dilesin :doverim :doverim

nazarelif' Alıntı:
arkadaşlar bu sitenin amacı bilgi paylaşımı değil mi emre ye kim neden öyle birşey söyledi anlamış değilim. kim söylediyse çok ayıp etmiş. haddinizi bilin. düzeni bozmak falan ne demek ya. bilgiler paylaşılmadıktan sonra ne anlamı var. kim dediyse özür dilesin :doverim :doverim

evet ablacım çoook haklısın ben az önce emre ye mesaj attım özelden mutlaka okur
kim ne dediyse çok ama çok ayıp etti
ayıp yahu edep yahu edep

illa edep illa edep

edepsiz yer olurmu
insan insan için var
emre de bizim için paylaşım yaptı

ee ne demişler

oturma münkirle yemnez hangi
pas alırsın pasklamaz ker kalaycıı >:( >:(

düzenimizi bozdun diyen üye kim söylüyorsun madem sözünün arkasında dur. ne biçim bir yaklaşım tarzıdır bu siz ne sanıyorsunuz kendinizi acayip sinirliyim şuan adam iyilik yapıyor karşılığına bakın

Herkese iyi akşamlar...
  Kendinigeliştir.com gerçekten seviyenin korunduğu güzel bir ortam.
Girip yorum yazdığım forumlar (sayılıdır) arasında gerçekten önemli bir yeri var.
Forum sahibine ve yönetime özelikle teşekkür etmek istiyorum.
Her ortamda kendini bilmez birileri mutlaka çıkar.
Ya kendilerini düzeltecek yada layık olduğu yere çekip gidecektir..
Maksat doğru iletişimler kurmak sa eğer gereksiz gerginlik yaratarak birbirinizi incintip kırmanıza gerek yok ..

crt' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar...
  Kendinigeliştir.com gerçekten seviyenin korunduğu güzel bir ortam.
Girip yorum yazdığım forumlar (sayılıdır) arasında gerçekten önemli bir yeri var.
Forum sahibine ve yönetime özelikle teşekkür etmek istiyorum.
Her ortamda kendini bilmez birileri mutlaka çıkar.
Ya kendilerini düzeltecek yada layık olduğu yere çekip gidecektir..
Maksat doğru iletişimler kurmak sa eğer gereksiz gerginlik yaratarak birbirinizi incintip kırmanıza gerek yok ..

haksızmıyım ama arkadaşım bize faydası olacak bir arkadaşımız kendini bilmez biri yüzünden siteyi terketti.

Yaşama bakışım
Eğer yaptığım işin vede düşüncelerimin doğruluğuna inanıyorsam ..
Bulunduğum ortamı asla terketmez savunduğum fikirlerimden asla ödün vermem.
Üzülmeyin arkadaşınızda  geri dönecektir.(sorun nedir tam olarak anlayamadım ama
hoşgörülü olmak gerek )

Geyik bölümüne çok nadir girerim,her girdiğimde de mutlak bir olayla karşılaşırım...
Ne bu şimdi? Emre neden gitti,o hakareti kim yaptı ise asıl o gitmeli...

Bilgisayar konusunda herkes bilgisi dahilinde bilmeyenlere yardımcı olur da bu kıskanmak niye? Tepki niye?

Emre okuyorsan yazdıklarımızı,kısa dönem bizim aramıza katılıp yardımsever tavrın ve hoşgörün ile sevgimizi kazandın bilmelisin..

Öyle birisi özelden sataştı diye bizi senden mahrum etmemelisin..

Dön gel özel davet mi gönderelim  :)

Su Perisi' Alıntı:

Geyik bölümüne çok nadir girerim,her girdiğimde de mutlak bir olayla karşılaşırım...
Ne bu şimdi? Emre neden gitti,o hakareti kim yaptı ise asıl o gitmeli...

Bilgisayar konusunda herkes bilgisi dahilinde bilmeyenlere yardımcı olur da bu kıskanmak niye? Tepki niye?

Emre okuyorsan yazdıklarımızı,kısa dönem bizim aramıza katılıp yardımsever tavrın ve hoşgörün ile sevgimizi kazandın bilmelisin..

Öyle birisi özelden sataştı diye bizi senden mahrum etmemelisin..

Dön gel özel davet mi gönderelim  :)

aynen canım katılıyorum özletme kendini gel diyorum haklısın onu diyen gitsin bencede

Dön gel özel davet mi gönderelim  Smiley

nunu ben yaptım arkadaşlar özel davetiye gönderdim

o özel mesajı yollayan eğer gücü yeterse banada yollasın o özel mesajı  Emre geri geldi var mı bee ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar burada kimsenin kimseye bir daha siteye girme seni istemiyoruz deme hakkı yoktur. Böyle durumlarda sitenin admini vede sahibi Özgür dışındaki kişilerin söz söyleme hakkı olmadığı için söylediklerinide kayla almak saçma olmuş. Bir ortamda herkes tarafından onay görmeyi beklemek yanlış tabi bu yinede terbiyesizlik yapanı aklamıyor ama onay görmeyincede gitmekde bana göre yanlış.

evet yaaa ne kadar saçma dandik bi üye defol diyecek ötekide sevilen bir üye gidecek hangi, akıl buna mantıklı der ;D ;D ;D

Geri