E
Emre Y
yok osman abiyle ben biraz sohbet ettikhayalhane' Alıntı:ufff ben daha bnların çıkmaya niyeti yok dedim yattım siz yatmamışınız thunder falan ;D ;D

yok osman abiyle ben biraz sohbet ettikhayalhane' Alıntı:ufff ben daha bnların çıkmaya niyeti yok dedim yattım siz yatmamışınız thunder falan ;D ;D
nazarelif' Alıntı:arkadaşlar bu sitenin amacı bilgi paylaşımı değil mi emre ye kim neden öyle birşey söyledi anlamış değilim. kim söylediyse çok ayıp etmiş. haddinizi bilin. düzeni bozmak falan ne demek ya. bilgiler paylaşılmadıktan sonra ne anlamı var. kim dediyse özür dilesin :doverim :doverim
crt' Alıntı:Herkese iyi akşamlar...
Kendinigeliştir.com gerçekten seviyenin korunduğu güzel bir ortam.
Girip yorum yazdığım forumlar (sayılıdır) arasında gerçekten önemli bir yeri var.
Forum sahibine ve yönetime özelikle teşekkür etmek istiyorum.
Her ortamda kendini bilmez birileri mutlaka çıkar.
Ya kendilerini düzeltecek yada layık olduğu yere çekip gidecektir..
Maksat doğru iletişimler kurmak sa eğer gereksiz gerginlik yaratarak birbirinizi incintip kırmanıza gerek yok ..
Su Perisi' Alıntı:
Geyik bölümüne çok nadir girerim,her girdiğimde de mutlak bir olayla karşılaşırım...
Ne bu şimdi? Emre neden gitti,o hakareti kim yaptı ise asıl o gitmeli...
Bilgisayar konusunda herkes bilgisi dahilinde bilmeyenlere yardımcı olur da bu kıskanmak niye? Tepki niye?
Emre okuyorsan yazdıklarımızı,kısa dönem bizim aramıza katılıp yardımsever tavrın ve hoşgörün ile sevgimizi kazandın bilmelisin..
Öyle birisi özelden sataştı diye bizi senden mahrum etmemelisin..
Dön gel özel davet mi gönderelim![]()
Dön gel özel davet mi gönderelim Smiley
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.