Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman iyi iyi. Daim olsun. İyiyim demek adettendir. Adeti bozmayayım ben. İyiyim :d
Havalar iyice soğudu valla. Adem oğlu işte... Her daim bahar olan bir coğrafya olsada gitsek, gidebilsek :d

Nasılsa küresel olarak ısınıyormuşuz :d (Fazlaca abartılsada) Yakında  dediğim gibi bir coğrafya oluşur :d

Valla bakma, eskiye nazaran ısınmış havalar öyle dio kelli fesli amcalar  teyzeler.
E her daim bahardan sıkılan insanıda teneşir paklar zaar :d
Adem oğlu işte :d Havva kızlarına hiç girmiyom bile :d

Şu an bulunduğum yer soğuk deel canım. Kömür sobasına sırtımı vermişim.
Birazdan üzerine kestane atıcam. Çayımda zaten hazır :d

Keyif yapıom :d
Dikkat edin kendinize üşütüp müşütmeyin..

;D ;D
Ya sana da mı oluyor? Bi türlü rahat edemiyorum. Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Bu arada her dönüşümde bilgisayarı da o yöne çeviriyorum.  ;D Sandalyemi değiştiriyorum o da olmuyor. Çok sıkıntılıyım bu konuda:)))

Nazar etmeyin nolur.. Sobalı evde oturun sizinde olur :d
Ya bu gün işe gitmedim malum dış cephede çalışıyoruz. Hava yağmurlu olduğu için evde keyif yapıom :d

dideM' Alıntı:
;D ;D
Ya sana da mı oluyor? Bi türlü rahat edemiyorum. Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor. Bu arada her dönüşümde bilgisayarı da o yöne çeviriyorum.  ;D Sandalyemi değiştiriyorum o da olmuyor. Çok sıkıntılıyım bu konuda:)))

aynen yanımda ki arkadaş;
-Ebru bi türlü yerleşemedin deyip duruyo ;D
demek ki sadece ben değilmişim ;D

Nazar etmeyin nolur.. Sobalı evde oturun sizinde olur :d

sobanın gözünü seveyim,ne güzel bi keyiftir o
sıcaklığıda bambaşka,imrendim valla

Ayy ama bi de o odadan çıkıp tuvalete falan gitmek var yane. Allahıım ne işkenceydi o ya  ;D Son haddime gelene kadar odadan çıkmazdım yane.  ;D

Geri