;D ;D Kazandım da geldim. ;DHarun' Alıntı:selam hoşgeldin didem. arkadaşlarla tanışarak paylaşıma başlayabilirsin ;D
Hava nasıl?Korsan' Alıntı:Merhabalar gençlik..
dideM' Alıntı:Hava nasıl?Korsan' Alıntı:Merhabalar gençlik..)
Artık böyle selam vericem ;D
Valla yav.. Kategoriler yalnız çekilmiyor heheh :d Yol bilmezük iz bilmezük..dideM' Alıntı:;D ;D Takılalım abi, ayıp ediyon ;D
;D ;D ;D ;D off çok güldüm ya hahahaha aynenVergilere zam geliomuş.. Ulaşımda zam yürüllükte.. Gemiciğin yağı eksilmiş anlaşılan :d
dideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D off çok güldüm ya hahahaha aynenVergilere zam geliomuş.. Ulaşımda zam yürüllükte.. Gemiciğin yağı eksilmiş anlaşılan :d)))))
Ya daha var, doğalgaza da %70 zam deniyordu ama hadi hayırlısı bakalım. Zam %100 olmadan 5 kuruş para vermem valla ;D
neyi kazandın bakayım. neyse ne banane. kazandınsa bişeyler ısmarlaman gerekir ;DKazandım da geldim.
;D ;D ;D ;D ;D Ya sen ne kadar çıkarcı, menfaatçi, açık göz, kurnaz,..vb şeylerden oldun. ;DHarun' Alıntı:neyi kazandın bakayım. neyse ne banane. kazandınsa bişeyler ısmarlaman gerekir ;DKazandım da geldim.
ASLIHAN' Alıntı:bu arada manifesto ne demek ???
ASLIHAN' Alıntı:bu arada manifesto ne demek ???
ASLIHAN' Alıntı:Teşekkürler
Türkçe bir kelime değil doğru muyum :-\
Korsan' Alıntı:ASLIHAN' Alıntı:Teşekkürler
Türkçe bir kelime değil doğru muyum :-\
E gayet açık belli oluyor zaten.. Manifesto daha entellektüel gelio zaar genelde onu kullanıyorlar.. :d
Ama genelde avrupa ve dünyada bu haliyle kullanılır..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.