Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru sizin memleket denizsiz  :D
üzüldüm şimdi....daha çok yağmur yağsın o zaman daha çooookkkkk.....serinleyinnn :D

ASLIHAN' Alıntı:
Doğru sizin memleket denizsiz  :D
üzüldüm şimdi....daha çok yağmur yağsın o zaman daha çooookkkkk.....serinleyinnn :D

Yağsın yağsın.. Bizim memleket denizsiz abi.. Birisi çıkıpta antebe deniz getireceğim demediki napalım :d  amannnn bir kaç tane gölümüz var bizimde onlarla idare ediyoruz işte..
Ama bir kaç  yüzyıl sonra zaten deniz bize kendiliğinden gelecek.. Belkide  atlantis gibi sular altında kalıcaz.. Küresel ısınmacılar öle dio.

dideM' Alıntı:
Kış mevsimi giyecek açısından hamallık valla.. Kazaktı kapandı atkıydı bereydi offffffffffff ruh sıkıcı :d
hehe doğru söylüyon valla, gayet hamallık:)

Esas kış geldimmi şehir ülke deel. Kıta değiştirecen.. Hani imkan olsa kışı marsta geçirsek sıcak sıcak  diyeceğimde henüz mümkün deel.. :d

dideM' Alıntı:
Marsa gerek yok be abi ekvator civarlarına gitsek yeter, hatta ben Kıbrıs'a bile razıyım.:))

Kıbrısmı :d Orada yabancılık çekerim ben :d Ya bir kaç kıbrıslı tanıdım bizimle alakaları yok desem inan yani..
İlginç valla.. Ama ekvator olur.. :d

Ayy ne güzel sizi böyle mutlu görmek yav. Ben biraz uykusuzum gece pek uyuyamadım. Akşam olsun da eve gideyim derdindeyim.:)

Siz nasılsınız?

Geri