Harun
Kullanıcı
İyidir aslı sen nasılsın 

Amanda aman kimler gelmiş :d Biz kırmızı halı açıok hanımefendiye kuru kuru meraba dio hehe..ASLIHAN' Alıntı:merhaba
hocam hoşgeldin![]()
nasılsın
Korsan kusura bakmayın araya girdimde birşey sorabilir miyim ??Korsan' Alıntı:Sağolasın.. Hakikaten illet valla..
Aman aman serme halı malı napalım :d
hayalhane' Alıntı:Korsan kusura bakmayın araya girdimde birşey sorabilir miyim ??Korsan' Alıntı:Sağolasın.. Hakikaten illet valla..
hayalhane' Alıntı:şunu merak ettim
dün bizleri rahatsız eden 14 yaşındaki çocuk
gerçekten sinirlerim harap oldu
ne oldu banlandımı onu merak ediyorum da onu soracaktım
gerçi ebnim için sorun yokta
bayan üyelerimizi rahatsız etti
bende dayanamayıp haddim değil ama
mod olmadığı zamana dek geldi
cvpladım çatışlmaya dönüş tü
crt' Alıntı:stratejisever rumuzlu üye belliki psikolojik sorunları olan akresif bir üyeydi..
Açmış olduğum konu başlığının
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,16481.msg225510/topicseen.html#msg225510
kişisel gelişim açısından hem önemli aynı zamandada yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum .
Konunun kilitlenmesine gerçekten üzüldüm .
Tabii bu arada site yönetiminin kararlarına saygılı olduğumuzu da belirtmek isterim..
Teşekkürler
sen sevmezsin öyle şeyleri ne diye halı faslı açtın ki zatiKorsan' Alıntı:Sağolasın.. Hakikaten illet valla..
Değerli Hayalhane : )hayalhane' Alıntı:bende üzüldüm crt aslında bendede suç var
olayı ben başlattım ama
vega ya sataştı
bende kimse olmayınca konuştum artık
özürdilerim bende sopalığımya napim![]()
ASLIHAN' Alıntı:sen sevmezsin öyle şeyleri ne diye halı faslı açtın ki zatiKorsan' Alıntı:Sağolasın.. Hakikaten illet valla..
Aman aman serme halı malı napalım :d![]()
![]()
seni misafir ederken bir kuru soğan yedircez tamam Allahın selameti başına![]()
teşekkürlercrt' Alıntı:Değerli Hayalhane : )hayalhane' Alıntı:bende üzüldüm crt aslında bendede suç var
olayı ben başlattım ama
vega ya sataştı
bende kimse olmayınca konuştum artık
özürdilerim bende sopalığımya napim![]()
Farkındamısın(ilk başta küçük yanlış anlaşılmalar olsabile )karşılıklı güzel iletişimler kurmayı zaman içerisinde öğrendik hatta öğreniyoruz.
Önemli olan yaptığın hatanın farkına varabilmektir ..
(yazdıklarından anladığıma göre henüz okuyan öğrencisin (biz bu devreleri çoktan aştık) ..
Konuları birazdaha ciddiye alıp şaka ile gerçeği birbirinden ayırmayı farkettiğin sürece inan sorun yaşamazsınki..
Tüm samimiyetimle söylüyorum sen bunu başarmak üzeresin: )
Hoşgörülü olabilmeyi ve empati kurabilmeyi çok önemsiyorum..
Herşey gönlünce olsun : )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.