Harun
Kullanıcı
;D ;D ;DASLIHAN' Alıntı:Yavv şu etiketler kısmında benim imzam var sadece bende mi öyle
sizde de mi öyle görünüyr![]()
bende de öyle çıkıyor ama bir etikette ben ekliyim madem öyle ;D
;D ;D ;DASLIHAN' Alıntı:Yavv şu etiketler kısmında benim imzam var sadece bende mi öyle
sizde de mi öyle görünüyr![]()
Bayram derken? ;D ;D Kötü bişey dedin galiba ;DHarun' Alıntı:haydaa bugün 6 kasımmış. iyi bayramlar ;D ;D ;D
Aa ewt ewtt 6 KASIM ;D ;DHarun' Alıntı:haydaa bugün 6 kasımmış. iyi bayramlar ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D
Anlayan neyi anlamış onu merka ettim ;D
dideM' Alıntı:hee amaaan gereksiz bişey. Avrupa şampiyonu bir takımı yenmek onlar için bayram tabii haklısın haha ;D ;D ;D ;D
sana bi program yazcam boş vaktimde. ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D
Kod mu yazıyon napıyon burda öyle şekiller falan hahaha ;D ;D
;D ;D niye ya buton koyacaktım. basınca hello didem yazacaktı.dideM' Alıntı:;D ;D O kodu iade ederim sana, kargoyla! ;D ;D
;D ;D ;D aynenzaten kargo yoluyla iletişim kuruyoz hhahaha ..
hahaha onu biz de yapıyoz bee ;D de bence başka bişey yazacaktı orada haha neyse..niye ya buton koyacaktım. basınca hello didem yazacaktı.
;D ;DdideM' Alıntı:Aşağıda eğlendik geldik. ;D
;D ;D ;Dnasıl şirket anlamadım. işiniz gücünüz parti
dizilerdeki gibi aynı
;D ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;Dnasıl şirket anlamadım. işiniz gücünüz parti
dizilerdeki gibi aynı
Hııı her gün parti, her gün parti ;D
Ya aşağıda çalışıyorlar ben gidince mola veriyorlar haha ama kovdular şimdi git çalışamıyoruz diye ;D
hahah okudum ben de.. ;D ;Dya o değilde hadron çarpıştırıcısının içine ekmek kaçmış. deneyler durdurulmuş hahhaha
hee kesin ;D O değil de şaka maka üretim yapacaklar heSen olmasaydın şimdiye ordakiler atom mühendisi bile olmuştu hahhahahha
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.