Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emosin' Alıntı:
heee sorma valla akıllı insan çokta değerleri bilinmiyor galiba  :)
elbet bikere internete gördüm
adam evinin önündeki sokak lambası patlamış,yavru sen gir kamyonu ettir,kaç metre bilme de 20 m vadır direk,kamyonun üstüne tahtaları koya koya yamalmış,en üste çıkmış lamba değiştiriyo bu akıllı bide
denize araba düşmüş,vinş getiriyolar,efendi sende akılyok mu ufakvinç getirmişsin,çekemedi o da denize,sondra büyük getidiler,ama akılyokki teker teker çekeceklerine iki aracı birden sudan çıkarmaya çalışırken o koskoca vinçte denizin dibinee  :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hahaha  ;D ;D ya ne insanlar var Allahım ya Allah akıl fikir versin birde akıllıyım diye geçiniyorlar  ;D

emosin' Alıntı:
hahaha  ;D ;D ya ne insanlar var Allahım ya Allah akıl fikir versin birde akıllıyım diye geçiniyorlar  ;D
bunlar akıllı geçinen saflar abla
akıl saçarken Rahmetulah bunlar şemsiye tutmuş
şemsiye dityince aklıma
nasrettin hoca geldi beyav (ne alakaysa)
sen nasrettin hocaya neden hep güleriz bilir misin :)

emosin' Alıntı:
nedenmiş bakim söyle :)
emir baaş üzre söleyim
zamanı behrin birinde hopca efendi tekeden arkadaşlarıyla,tabi o zamankar talebe mola daha,bir yerden geçerken arkadaşları demişki şu koyunu kesip yiyelim demiş
hoca da olmaz demiş ora bura derken en sonuda arkadaşlarına karşı gelemeyen hoca ben yemem haram ama kesyim demiş ve kesmiş
sonra hocaları duyunca bu olayı
diğer 3 arkadaşına (4 kişiler demeyi unuttum) sen şöle sen böle ol demiş
sıra gelmiş hocaya sen yememişsin kesmişsein sana da kıyamete kadar gülünler demiş hocası :) hikaye böyle ablacım :)

Ben çıkıyorum ablacım sonra yine görüşürüz oldumu..
Kusura bakma iyi geceler..

Geri