blt.cemile
Kullanıcı
Hoşbuldum 

afedersin abi geyik yapalım derken cılkını çıkardımKorsan' Alıntı:Ya arkadaşlar Geyiğin bile bazen amiyane tabir ile cılkını çıkarıyorsunuz ha..
Yazdıklarınıza dikkat edin.. Burada devlet kurtarmıyoruz.. İşimiz değil.. İşi olduğunu düşünenler bu işle alakalı düşüncelerini ilgili yerlerde beyan edebilirler..
Konu başlığından bir mesaj silinmiştir..
Bu mesajda amacına ulaştıktan sonra silinicektir.. Cevap yazılmaz ise( bu mesaja) iyi olur..
Teşekkür ederim..
tamam dikkat ederim bundan sonra özürdilerim afedersindideM' Alıntı:Sitenin kuralları dışına çıkmadan, biraz daha dikkat.![]()
hayalhane' Alıntı:tamam dikkat ederim bundan sonra özürdilerim afedersindideM' Alıntı:Sitenin kuralları dışına çıkmadan, biraz daha dikkat.![]()
![]()
Kardeşim hep yoksun piyasada hem de gelmiş hesap soruyorsun yanee ;DHarun' Alıntı:hoppp akıllı olun noluyor ;D ;D
;D ;Dhayalhane' Alıntı:
Kardeşim hep yoksun piyasada hem de gelmiş hesap soruyorsun yanee
a.slmASLIHAN' Alıntı:Ben geldimm
selam herkese
hoşgeldinizEylül 06' Alıntı:ahhhh ne kadar uzun zaman oldu burada konuşmayalı tanışmayalı kaynaşmayalı![]()
![]()
hoşbuldukhayalhane' Alıntı:hoşgeldinizEylül 06' Alıntı:ahhhh ne kadar uzun zaman oldu burada konuşmayalı tanışmayalı kaynaşmayalı![]()
![]()
![]()
olur mu derlerde önemli tabiEylül 06' Alıntı:hoşbuldukhayalhane' Alıntı:hoşgeldinizEylül 06' Alıntı:ahhhh ne kadar uzun zaman oldu burada konuşmayalı tanışmayalı kaynaşmayalı![]()
![]()
![]()
dersler falan boşladım iice kendimi geliştirrmeyi![]()
hemşeri ?Eylül 06' Alıntı:ewet haklısın hemşerim
mesaj kutunuz dolu galiba mesajım ulaşmıyor sizeEylül 06' Alıntı:ewet haklısın hemşerim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.