işte ben de o yüzden diyoruuum. Biz çalışırken sen tatillerinde bak yanee, parası mühim deel, fatura Ebru'yaüzülme didemcim daha iyi yorulmazsındinlen işte

işte ben de o yüzden diyoruuum. Biz çalışırken sen tatillerinde bak yanee, parası mühim deel, fatura Ebru'yaüzülme didemcim daha iyi yorulmazsındinlen işte
ne şakası ya kim şaka yapıyor. didem sen mi yaptın. ben ciddi söyledim ;DEbru' Alıntı:hahahahhaha ne şakacı insanlarsınız ilahi siz ;D
Şaka derken!? Valla ben de gayet ciddiyimHarun' Alıntı:ne şakası ya kim şaka yapıyor. didem sen mi yaptın. ben ciddi söyledim ;DEbru' Alıntı:hahahahhaha ne şakacı insanlarsınız ilahi siz ;D
Uyuma kalk sabah oldu ;DdideM' Alıntı:Günaydıın
İyiyiz ama hafif soğuk algınız ;DdideM' Alıntı:Nasılsınız?
Ne uyuması yav akşam 22:00 de uyudum zaten))
;D ;D Yav dikkat edin, İstanbul'a da gelmişhafif soğuk algınız
Bugün ve her gün ;D Bu kodları öğrenince patron kendi yazdığı kodları anlatacak bana. ;DdideM' Alıntı:;D ;D Off evet senin işin zor bugünKolay gelsin.
;D ;D Yav dikkat edin, İstanbul'a da gelmişhafif soğuk algınız)
Vayy kısa cümleler kuruyor. iyi hadi kahvaltı yapayım bende ;DdideM' Alıntı:;D ;D Kesin))
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DdideM' Alıntı:hahaha Harun bu ne alınganlık ya iki gündür ;D ;D ;D Allahım yareppim)
;D ;D ;D ;D ;D ;D off iyi tamam. Biz de kahvaltı yapıyoruz herhalde, bi taraftan da buraya yetişiyorum ama.. Sen iki işi aynı anda yapamayanlardan mısın?Sandığın gibi değil ama alınmadım
;D ;D ;D ;D herhaldeeeymiş.dideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D off iyi tamam. Biz de kahvaltı yapıyoruz herhalde, bi taraftan da buraya yetişiyorum ama.. Sen iki işi aynı anda yapamayanlardan mısın?Sandığın gibi değil ama alınmadım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.