Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahaha yalan söyleme yaa onları 2000 olduğun için göndermedin hahahahahha yaa aklıma geldi o gün. Senin bu kargocularla yaşamın beni hasta ediyor.  ;D ;D ;D ;D ;D

İyi hadi, çalışasın var senin. Engel olmayalım. Seneye seni atom mühendisi olarak görmek istiyorum Harun  ;D ;D ;D

az önce ilginç bir haber gözüme takıldı paylaşmak istedim  ;)

AVM müşterilere nasıl Harcatıyor ?

"AVM'lerde her şey zamanın sorgulanmadan akıp gitmesi için tasarlanmış. Orada hava hiç kararmaz, etrafta saat göremezsiniz, akşam serinliğini duymanız imkânsızdır. Bütün AVM'lerde yürüyen merdivenlerin inişi ayrı yerde, çıkışı ayrı yerdedir. Yani merdivenler birbirine oldukça uzaktır. AVM'lerde çalan müzik, tüketicilerin satın alma kararlarını olumlu yönde etkiler. "
AVM'ye pek sıklıkla gitmem ama hiç dikkatimi çekmemişti bu kadar stratejik oldukları şaşırdım  :o

;D ;D ;D
Arabanın teybini çalmışlardı, şimdi de seni çaldılar benden.
Ve şimdi içiyorum her gece, her gece başka bir işkembe..
Paça, tuzlama, kokoreç, kelle
..

falan  ;D ;D

dideM' Alıntı:
Subutay' Alıntı:
Herkese Merhaba... Çalışanlara kolay gelsin.
Hoşgeldin :)
Nasılsın?
İsminizi öğrenelim efendim öncelikle.
Daha sonrasında;
Hangi sektörde çalışıyorsun?.. vs anlatmanı, isteriz:)

Teşekkür ederim, iyiyim, hoş buldum. İsmim Onur. Tekstil sektörünün mağazacılık ayağında amele (muhasebe elemanı) olarak çalışmaktayım. 22 yaşındayım Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Açıköğretim yani :). Foruma Bursa'dan katılıyorum.

ASLI..HAN' Alıntı:
amele he  :D iyiymiş
bende kimya sektörünün amelesiyim  ;) memnun oldum  :) efendim

Bil mukabele efendim :) Amele aslında Arapça İşçi demektir. İş kanunumuzda da işçiler için amele tanımı bir çok yerde kullanılmaktadır. :)

Geri