Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,437 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
"Doğrusu biz Kur'ân'ı Kadir gecesinde indirmişizdir. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler. O gece, tanyerinin ağarmasına kadar bir esenliktir."

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kadir_Gecesi
Kur'an-ı Kerim

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu gece de bitecek. Yine sabah olacak. Yine kuşlar ötmeye başlayacak (sabah saatlerine dair sevdiğim anlardandır)  :) ve yine araba inşaat şehir gürültüsü off...  :( sonra yine akşam olacak iftar saati yaklaşak. Ezan okunduğunda sokak sessizliğe bürünecek  :) sonra yine şu zamandaki gibi kafamı dinlediğim gece saati gelecek, hiç bir ses duymamanın verdiği mutluluğu yine tadacağım!  :D

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yaklaşık bir hafta boyunca burada olamayacağım. Selametle...

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İnterneti olmayan bir yere.  :) akşam çıkıyoruz. Hoşçakalın...  :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bende köyüme kaçıyom  ;D Şimdiden iyi bayramlar herkese.. Crt ablacım öperim ellerinden belki bi gün şeker yemeye gelirim size :) Kendinize iyi bakın güzel günler geçirin.. Bayramınız mübarek olaaa  :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Umuyorum ki şehit haberleri yerine başka alanlardaki zaferlerimizi de kutlarız...

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Herkesin şeker tadında bir bayram geçirmesini diliyorum.İyi bayramlarr :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Sevdiklerinizle birlikte hep bir arada, sevgi dolu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
Abla :)
Dayım işi icabı sürekli dolaşıyo.. Birinin masaüstünde İskilip Kalesini görmüş çok beğendiydi bize de baktırdı.. Güzel bi tarihi eser Çoruma ait :)
Sevgili Kerim:)
Hititlere başkent olan Çorum tarihi çok eskilere dayanır..
O güzellikleri gezip yerinde görmenizi kesinlikle öneriyorum...
Birde benim köyüm var ki doğa harikası bir yerdir. Of offf onlatmakla olacak gibi değil şimdiden çok özledim:(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Futbolcu Arda Turan  maç sonrası Kazakistan'dan anlamlı bir mesaj vermek istedi...(“Biz içeride de bunu konuştuk. Golü Türkiye Cumhuriyeti’ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum. Bütün Türk evlatlarına armağan ediyorum. Ülkemde böyle şeylerin olmasını istemiyorum bütün Türkiye vatandaşları gibi.”) Twitter’da da yankı uyandırdı.
Kimileri Arda Turan’ı destekledi, kimileri lanetledi...

Evet çelişkili  maksadını aşan bir sözdü.
Oysa "Şiddete Hayır Yaşasın  Halkların Kardeşli" çok daha anlamlı olurduya neyse ..
En azından bayram sonrası  güzel görüp güzel düşünmeye çalışalım ve getirisi olmayan boş tartışmalara girmeyelim  ...
Artık  ülkemde yaşanan kavgalar son bulsun ...
Gününüz aydın olsun diyelim .

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ve işte '11 Eylül' ..
  Haşmetlü Crt'nin  http://www.kendinigelistir.com'a  üye olduğu o muhteşem günün yıldönümü bugün:)
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Sevgi ve selamlar

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok özel bir gün crt,daha nice yıllara burada bizlerle olman dileğiyle

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Ve işte '11 Eylül' ..
  Haşmetlü Crt'nin   http://www.kendinigelistir.com'a  üye olduğu o muhteşem günün yıldönümü bugün:)
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Sevgi ve selamlar
çok şanslı http://www.kendinigelistir.com' haşmetlü crt gibi bir üyesi olduğu için :)
iyi ki burdasın ortak :) daha nice yıllara

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Sevgili Ebru ve değerli ortağım Nil:)
Güzel dilekleriniz için her ikinizede teşekkür ediyorum ..Site yayını devam ettiği sürece burada sizlerle beraber sohbetlerimize devam etmeyi planlıyorum ama...
Belli olmaz bakarsınız bir gün aniden duruma elkoyan birileri çıkar ve kesebilir sesimizi...
Tabii ya bugün gün 12 Eylül ...Dikkatli olmak geçmişten ders almak gerek gerek :)

" Büyü de baban sana,
Büyü de büyü
Baskılar, işkenceler,
Kelepçeler, gözaltılar,
Zindanlar alacak"
diye bir şarkımı vardı ne ?:)