Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
yağmur sezgi' Alıntı:
bu sıcakları değerlendirmeyi düşünüyorum. asfaltta yumurta kırcam..gaz masrafından kıscamm ;D ;D nasıl fikir?

İyi bakalım zihafete bizi de çağırısın(:
Bari yumurta sucuklu olsun  diyeceğimde  ikimizinki de iğrenç bir espriydi hane(:

sıcakta yumurta yemeyi düşünmüyosunuz heralde  :D

Thunder' Alıntı:
istanbul için şuan hissedilen sıcaklık 36, Gaziantep için şu an 40, pazar günü fırat nehri Rumkale ofshore yarışlarında gölgede 45 dereceye maruz kaldık.. hala su içiyorum. :)

Sıcaklık konusunda İstanbul'a farkattınız demek?
" Offshore yarışları "  nasıl sonlandı bilemiyorum ama 45 derece sıcaklığa dayanabilmek gerçekten de zor  biz daha şanslıyız hane(:

crt' Alıntı:
M' Alıntı:
sıcakta yumurta yemeyi düşünmüyosunuz heralde  :D

Tamam tamam ziyafete sende davetlisin..
Ama cola ve dondurmalarda senden haberin olsun (:

Yumurta ve Kolaya karşıyım onları almam ..Sürüsüne içeçek var kola olmaz >:( (=.. Olur ne demek yolumun üstünde de çeşit çeşit dondurmacı vardı zaten  ;D

M' Alıntı:

Yumurta ve Kolaya karşıyım onları almam ..Sürüsüne içeçek var kola olmaz >:( (=.. Olur ne demek yolumun üstünde de çeşit çeşit dondurmacı vardı zaten  ;D

Madem colaya karşısın bari dondurma ile kırmızı şarap getir..(kalp için yararlıda o yönden )(:
Hani yumurta ilede şarap içilmez ama olsun.. Artık et türü bi'şeyler ayarlarız(:

allahım bi cıktım girdim ziyafet masaları kurulmuş..bi ben eksiktim bnde geldim..hayde afiyet olsun arkadaşlar :) :)

yağmur sezgi' Alıntı:
[size=10pt]allahım bi cıktım girdim ziyafet masaları kurulmuş..bi ben eksiktim bnde geldim..hayde afiyet olsun arkadaşlar :) :)

Sağolasın ama yok öyle bedavacılık(:
Yoksa sen ziyafete  eli boş mu geldin?

yağmur sezgi' Alıntı:
yumurta bu boru mu? yumurta kırmak zor bi zanaattır lütfen saygı duyalım ;D
nese hadi tuz biberde bnden olsun oldumu :D

Vaz geçtim bu ziyafet işini erteleyelim..
Öyle yumurtayla falan geçiştiremezsin hane(:
Sohbet güzeldi ya  çıkmam gerekiyor herkese  iyi  geceler diliyorum
8.gif

aaah ahh Biraz yağmur bulutlarından buraya da gönder :) Sağol canım iyi diyelim iyi olalım bu sıcaklar bunaltsa da iyi olmaya çalışıyorum (=

tmm cnm sen yeterki iste bütün bulutları sana üfürüyorumm geç altına serinliğin tadını çıkar.. :)
iyi olursun inş

Geri