” kolumu kesiver komutanım ”

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan ” kolumu kesiver komutanım ” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,018 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı ” kolumu kesiver komutanım ”
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
P

pınar2007

arkadaşlar yanlış anlamayın erkekleri bekliyosunuz ya destek için o açıdan dedim askerlere karşı hep sempatim vardır

Y

yesil_yol

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Siirt
işte bu ülke bu ruhla kuruldu arkadaşlar...

Vatan aşkı,vatanseverlik,iman ve islam sancağının semalarda dalgalanması için nice fertler hiç çekinmeden vatan toprağının üzerine gelen hain düşman toplarına göğüs gerdiler,cansiperane sahiplendiler.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yeşil_yol, ana konuda anlatılan Kahraman Mehmetçiğimizin ibret verici öyküsüdür. Bunu elbette kabul ediyor ve Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ve herbir Mehmetçiğimiz önünde saygı ile eğiliyor, ruhları şad olsun diyorum.
Ancak konu o dönemin değerlendirmesidir.
Şu anda ülke olarak içinde olduğumuz durumdan kendimizi soyutlamamız olanaksızdır elbette.
Ancak yorumunuzu okudum, adeta bir savaş bayrağı açmışcasına, içinizde büyüyen öfkeyi dökmüşsünüz.
Ancak bunu yaparken Forum Kuralları'mızı göz ardı etmişsiniz.
Bu nedenle son mesajınız tarafımdan düzenlenmiştir.
Lütfen yorumlarımızı, gelebilecek politik, dini yorumları tetikler şekilde yapmamaya özen gösterelim.
Teşekkür ederim.
KG Admin