Kola İçtikten Sonra Vücutta Ne Olur??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben çok içmiyorumzaten içsemde cola turka içiyorum..yerli malı en iyisi..tabii ki bundan sonra çok daha az.. yine bi teşekkürü hakettin ayben..sağlımı düşünen ve bu tür paylaşımlarda bulunan bütün düşüncelilere  TEŞEKKÜRLER :)

ya kolanın yapılışını bır bılsenız
araştırın derim içinde neler var
:o :P :P :Pbir içeçek nenen bukadar bağimlılık yapıyor anlamıyorum : neden birilrri bızı bağimlı yapmak istıyor  :oneden olacak para para para >:( >:( >:(

bulut 'artık içmeyeyeim bari' der ve colayı gecenin şu saatinde yudumlamaya devam eder   :D

yaa ben colayı içmeden duramam ki.özellikle sabah kahvaltılarında vazgeçilmezim.tüm zararlarını bildiğim halde içiyorum yine de devam  :(

Rica ederim arkadaşlar da bulut sana inanamıyorum kahvaltıda da mı cola içiyorsun?
Yazık o mideye ne deyeyim şimdi :(

buLut' Alıntı:
bulut 'artık içmeyeyeim bari' der ve colayı gecenin şu saatinde yudumlamaya devam eder   :D

yaa ben colayı içmeden duramam ki.özellikle sabah kahvaltılarında vazgeçilmezim.tüm zararlarını bildiğim halde içiyorum yine de devam  :(
Ayben' Alıntı:
Rica ederim arkadaşlar da bulut sana inanamıyorum kahvaltıda da mı cola içiyorsun?
Yazık o mideye ne deyeyim şimdi :(
MEYVE SUYU DENEMELİSİN... ;)

DOĞAL OLMAYAN DİĞER GIDALAR GİBİ NE YAZIK Kİ KOLANIN DA VÜCUDUMUZA ZARARI BÜYÜK.
AMA BU DOĞAL OLMAYAN GIDALAR O KADAR HAYATIMIZA GİRDİ Kİ MARKETTEN ALDIĞIMIZ HEHEN HEMENHER ŞEY BÖYLE.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

şu kolanın neresi vazgeçilmez anlamıyorum..önceden bende çok içerdim ama zararlarını öğrendikten sonra içmiyorum...ve içenlere soruyorum bu kadar mı düşmansınız kendinize??

nedn bu güne kadar ölmedim acaba

ayyy  içmiyorumm kardeşiimm  ama kola turkada da aynısı varmıdır

şahsen ben uzun süreden beridir tüm asitli içeceklere karşıyım .
bir iki bardakta dememeli uzak durmalıyız.

arkadaslar coca cola meksikadaki bır bocek ozutunden uretılmektedır.meksıkada ınsanlar bu boceklerı toplamakta presten gecırılerek suyu elde edılmektedır.bu bocegın rengınden halılara renkte verılmektedır.ve meyan kokude vardır ıcınde meyanlar toplanılmakta ve fareler meyanla beslendıklerı ıcın ayıklamadan prese atılmakta ve sadece presten sonra bacakları ve kolları ayıklanmaktadır.oldukca zararlı............

Abi ne alaka ya.
Tamam faydalı değil ama bu kadarda değil.
Zaten kaynak belli
Fazla söze gerek yok.

Kaynak öyle diyo biz kaynagın yalancısıyız :)
Ya esasında zararına inanıyorumda bu kadar abartılmaz sigaradan daha tehlikeli gibi yazmışlar.
Ne bileyim bana fazlaca abartılı geldi vesselam.

Geri