Kıskançlık içimizde...

bence kıskanma hastalıklı bir düşüncedir. Kendine güveni olmayan insan karşındakini kıskanır. İkili ilişkilerde bu böyledir. Çünkü kıskanan insanın içinde kaybetme ve terkedilme korkusu vardır. Sürekli bu korkuyla yaşadığı için sevdiği insanı olup olmıcak herşeyden kıskanır. Ben asla böyle bi insan değilim. Ama karşıma öyle bi insan çıktıki hayatı zindan etti bana. Ben sevdiğimi başkalarından kıskanmam. Çünkü o beni tercih etmiş, ötesi varmı. ;)
 
seven  kıskanır ne  olursa olsun eger kıskanmıyorsa  pekde umursamıyordur.ama  kıskandığını  belli  eder mi  etmezmi  o  kişiye  göre  değişir.  bence  kıskanmak  insanın  doğasında  var....seviyorum  kıskanıyorum  kardeşim  ;D
 
Kıskanmak bir yere kadar güzel bir olgu fakat dozu kactıgında insanlara zarar verebilecek niteliklere ulasabilir.. :-\
 
  KIskanmanın çeşitleri var bana göre. Ailede herhangi bir ferdi kıskanma, işyeri kıskançlığı ve partner kıskançlığı vardır. İşyerinde bir çalışanın başarısı kıskanılıyorsa belki hırs yapma  ve onu geçme anlamında bu somut bir yaptırıma neden olabilir. Partner kıskançlığı bana biraz anlamsız geliyor. Sanki biraz güven sorunu varmış gibi.
 
Hiç çekinmedim kıskanç olduğumu belirtmekten; ama dikkatli oluyorum bu konuda her zaman -aşırıya kaçmamak için.. Kıskanılmak elbette güzel ::)
 
turquoise' Alıntı:
Hiç çekinmedim kıskanç olduğumu belirtmekten; ama dikkatli oluyorum bu konuda her zaman -aşırıya kaçmamak için.. Kıskanılmak elbette güzel ::)

bunu açıkca söyleyen bi bayan bravoo :)
 
Bunu belirtmekten çekinmiyorum çünkü -sizlere saçma gelebilir ama- kıskanılmak hoşuma gidiyor..Yani karşımdakinin de belirtmesini isterim.. Psikolojik bir problemim yoktur umarım ;D
 
Geri
Üst