Kıskançlık içimizde...

• Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde FADİME TASTAN tarafından oluşturulan Kıskançlık içimizde... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,557 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Kıskançlık içimizde...
Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
B

blueapples

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
İKİNCİ AİLEM LDU BURASI ARTIK...SİZLERİ ZİYARET ETMEDEN UYUYAMIYORUM WALLAHİ...HEPİNİZİ COK SAMİMİ VE İÇTENSİNİZ....TEŞEKKÜRLER..... DAHA UZUN YILLARA...

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Teşekkürler blueapples, o senin içtenliğin, karşılıklı olunca böyle güzel bir ortam çıkıyor ortaya  :)

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
öyle valla aile gibi olduk ne güzel :)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Biz bir aileyiz! hepimiz birbirimize akrabayız! :)

K

kelebekcocuk

Kullanıcı
9 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.sureyyaaktas.com
ALİ CAN

NE KADAR RENKLİSİN.... NASIL YAPIYORSUN.... ŞU RESİMLERİ....BENİ BİLGİLENDİRİR MİSİN.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Yorumların hepsini okudum ve geneli şöyle " kıskanırım ve kıskanılmaktanda hoşlanırım "
Ve sevgimizin kıstasıda "kıskanılmak, eğer kıskanmıyorsa sevdiğimiz; umursamıyor" demek bizi...

Gerçektende bu böyle mi? Böylemi düşünüyorsunuz?
Sevmek bu kadar basit mi?

Valla ne kıskanırım nede kıskanılmak istedim; kıskandığım tek şey; benden daha çok okuyanları, daha fazka bilenleri, daha çok gezip yer görenleri ama bu kıskançlık burada bahsedildiği gibi değil daha çok imrenme, beğenme anlamında sanırım bende ki...
Ayrıca bunlar benim düşüncelerim, lütfn kimse üstüne alınmasın.
Sadece okuyunca merak etim.  :-\

S

spiritualsigns

Benim neden gelişmedi  o duygum bilmiyorum...  Kıskanmayı isterdim... ucunda bencillik var çünkü ve ben bencil olmayı seviyorum... paylaşmak istememe duygusu sanırım farklı bir duygu içinde çok anlam barındırıyor.. Umarım bir gün kıskanabilirm  8)