S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Korsan' Alıntı:Çünkü bana göre kendisinin 1 i su an mevcut değilde ondan
Korsan' Alıntı:Çünkü bana göre kendisinin 1 i su an mevcut değilde ondan
Bu profesoru tanıyorum peri ve hiç sevmem o anlamda dedim bolca sıfırı var bu anektodun sahibinin ama 1 eksik.su perisi' Alıntı:Korsan' Alıntı:Çünkü bana göre kendisinin 1 i su an mevcut değilde ondan
kişiliksizlikte,bir kişiliktircatzilla' Alıntı:bir insan nasıl kişiliksiz olur anlam veremiyorum... :
en kişiliksiz insana bile gidin sorun, kişilikli olduğunu idaa eder.
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.
;D yorumun güzeldi.kabeka' Alıntı:kişiliksizlikte,bir kişiliktir
yazın bunu bi kenara
Bu konuda umarım birşeyler yazabilirim bir ara... Zira araştırma konum... Kişiliksizlik hatalı bir tanım başlıbaşına... 1'i kaybetmek söz konusu değildir... 1 silik olabilir eğri büğrü olabilir yada okunamayacak kadar kötü olabilir ama 1 hep oradadır... sıfırların olmama ihtimali hep var ama 1 her zaman vardır...Harun' Alıntı:Haha ya herkes kişilik kişilik diyor da, ben henüz kişiliğin ne demek olduğunu anlamış değilim. Yani kişiliğiniz yoksa ne demek. Herkesin iyi kötü bir kişiliği vardır. Kişilik sahibi olmak diye bir kavram da var. Biri şunları tanımlasın bana
ne anlam çıkardın bi anlatsana... Allahaşkına.. benim çıkardığım sonuç beni tatmin etmediği gibi sinir etti..deniz514' Alıntı:Anlam çıkarılması gereken harika bir yazıydı payşalım için tşkler arkadaşlar...
Yanlış düşünmüşsünüz, keza ilk yorumum zatencemiLe-akeL' Alıntı:Korsan başta ilk yorumunu okuduğumda prof.ü tanımadan yazdığını düşünmeme rağmen hak vermiştim.. neden mi çünkü insanlar birilerine bir şeyi anlatma gereksinimini kendindeki eksiklerde bulurlar.. birine bir konuda klavuzluk etmek için bile o konuda yanlış olan şeyin getireceği sonuçları bilmek gerekmez mi.. güzel paylaşım..
Diye geçmiş. Yani profesorun şimdiki halini değerlendirmişim.Buradan tanımadan yorum yaptıgımı düşünmenize anlam veremedim.Korsan' Alıntı:Bu sözleri soyleyen hocanın şimdiki durumunu görünce keşke soylemese idi diye düşünüyorum