Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,825 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan adildoy
C

catzilla

bir insan nasıl kişiliksiz olur anlam veremiyorum... ::)

en kişiliksiz insana bile gidin sorun, kişilikli olduğunu idaa eder.

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
catzilla' Alıntı:
bir insan nasıl kişiliksiz olur anlam veremiyorum... ::)

en kişiliksiz insana bile gidin sorun, kişilikli olduğunu idaa eder.

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.
kişiliksizlikte,bir kişiliktir
                        yazın bunu bi kenara

E

erdal_ergen

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
Güzel dersler çıkarlabilecek bir konuya değinmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler ;)

Sanıyorum Yaşadığımız toplumda büyük bir çoğunluğun 1'i yok
umarım bu hikayeyi okuyup önce 1'e sahip olurlar

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Paylaşım için teşekkürler.Daha önce duymuştum bu hikayeyi ve o zamanda düşünmüştüm üzerinde.Ve şimdi okuduğumda yine aynı şey geldi aklıma.

Bu kadar kesin bir yargıya varılmamalı diye düşünüyorum kişilik için çünkü ben  insanların isterlerse değişebileceklerine inandığım için  :)

B

bir dost

Kullanıcı
19 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
teşekkürler...her zaman şuna inanırım; karakteriniz kaderinizdir.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Haha ya herkes kişilik kişilik diyor da, ben henüz kişiliğin ne demek olduğunu anlamış değilim. Yani kişiliğiniz yoksa ne demek. Herkesin iyi kötü bir kişiliği vardır. Kişilik sahibi olmak diye bir kavram da var. Biri şunları tanımlasın bana  :)

S

spiritualsigns

Harun' Alıntı:
Haha ya herkes kişilik kişilik diyor da, ben henüz kişiliğin ne demek olduğunu anlamış değilim. Yani kişiliğiniz yoksa ne demek. Herkesin iyi kötü bir kişiliği vardır. Kişilik sahibi olmak diye bir kavram da var. Biri şunları tanımlasın bana  :)
Bu konuda umarım birşeyler yazabilirim bir ara... Zira araştırma konum... Kişiliksizlik hatalı bir tanım başlıbaşına... 1'i kaybetmek söz konusu değildir... 1 silik olabilir eğri büğrü olabilir yada okunamayacak kadar kötü olabilir ama 1 hep oradadır... sıfırların olmama ihtimali hep var ama 1 her zaman vardır...

Bu hikayeyi yazanı öğrendiğim anda yazanın bu konuya yazmak konusuna ehil ve haiz olup olmadığını düşünmedim değil...

K

karagün

Normal yapıdaki aklı baliğ  her insan(az yada çok) zaten beli bir karektere sahiptir..
Yani matematiksel işlem de olduğu gibi kişinin karakterini bir kalemde silip yok edemezsiniz .
Bir hocanın öğrencilerini bu denli rencide edecek bir örmek vermesi ne denli doğrudur bilemiyorum yani!
Güya anlamlı bir ileti verilmeye çalışılmış ama  bence bu sadece pratiğe çevrilmiş bir kelime oyunudur (diye düşünüyorum).

C

cemiLe-akeL

Kullanıcı
14 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
kesinikle herkesin bir kişiliği vardır.. bir çok etken onu yok saydırmıtır herkese... oysa o 1 çok güzel bir şekilde yazılsa...Korsan başta ilk yorumunu okuduğumda prof.ü tanımadan yazdığını düşünmeme rağmen hak vermiştim.. neden mi çünkü insanlar birilerine bir şeyi anlatma gereksinimini kendindeki eksiklerde bulurlar.. birine bir konuda klavuzluk etmek için bile o konuda yanlış olan şeyin getireceği sonuçları bilmek gerekmez mi.. :) güzel paylaşım..

D

deniz514

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Anlam çıkarılması gereken harika bir yazıydı payşalım için tşkler arkadaşlar...

S

spiritualsigns

deniz514' Alıntı:
Anlam çıkarılması gereken harika bir yazıydı payşalım için tşkler arkadaşlar...
ne anlam çıkardın bi anlatsana... Allahaşkına.. benim çıkardığım sonuç beni tatmin etmediği gibi sinir etti..

bekliyorum....

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
cemiLe-akeL' Alıntı:
Korsan başta ilk yorumunu okuduğumda prof.ü tanımadan yazdığını düşünmeme rağmen hak vermiştim.. neden mi çünkü insanlar birilerine bir şeyi anlatma gereksinimini kendindeki eksiklerde bulurlar.. birine bir konuda klavuzluk etmek için bile o konuda yanlış olan şeyin getireceği sonuçları bilmek gerekmez mi.. :) güzel paylaşım..
Yanlış düşünmüşsünüz, keza ilk yorumum zaten 
Korsan' Alıntı:
Bu sözleri soyleyen hocanın şimdiki durumunu görünce keşke soylemese idi diye düşünüyorum
Diye geçmiş. Yani profesorun şimdiki halini değerlendirmişim.Buradan tanımadan yorum yaptıgımı düşünmenize anlam veremedim.
Neyse.. Halen aynı fikirdeyim. bende değişen bir durum yok halen aynı kılıfa müessir ile eseri koyamıyorum neden acaba :d

Teşekkür ederim.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kişiliğiniz sağlam olmazsa öteki değerlerede hiçbir zaman sahip olamazsınız ve silik,kimliksiz,kendini bulamayan,karar mekanizması çalışmayan,fikrini savunamayan çok insan tanıdım