ya gerçekten çok güzeller okyanusyacm ellerine yüreğine sağlık.benimde başımdan bir olay geçti o kadar utandım ki anlatamam
bigün izmirden bi müşterimiz telefon etti.adamın adı mete.ben telefonu açtım sesini başka bir müşterimizin sesine benzettim buyrun musa dedim adamda bana ne musa mı, çağın musa mı demiş bende kel musa mı anladım yok musa kel değil dedim adam tekrar çağın musa mı diye sormuş ben bu defada kör musa anladım ya yok dedim benim tanıdığım musa ne kör nede kel dedim.musa tanıyorum ama kel de değil körde değil dedim.adam şöle bi 5saniye sustu sonra dediki siz iyimisiniz bende evet dedim peki o zamna ben size çağın musa diyorum siz bana ne cevap veriyorsunuz iyi olduğunuzu düşünmüyorum demişti ve ben o an o kadar utandımki o kadar alakasız şeyler söylemişim ki nasıl utanmayayım.bu müşterimiz baya bi sürdürmüştü bu konuyu baya kötü bi olaydı yani benim için.
Çok güzel bir paylaşım.. sağol 'okyanusya'.. Keşke yorum yazan herkes kendi "bittiği anı" yazsaydı.. Ben yazim; İnmek için seslendiğim minibüs şoförüne, "abi manzaralı bir yerde bırakır mısın?" dedim.. Aldığım cevap ve sonrasında sessizleşen ortam bittiğim anın resmiydi: "Seni şu konteynırın orda indireyim.. Manzarası pek iyi değil ama idare ediver işte..."
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.