Yılın ilk günü okuduğum ilk yazı Sedat abiye yazılmış mektuplardan bir kaçını ekleyim...sedat abi iş başında
Yirmili yaşlarım. Çok romantik bir sahneydi. Sevgilim kucağıma başını koymuş, ben de saçlarını okşuyordum. Birden başını kaldırdı, 'Pantolonunun yıkanma zamanı gelmiş! ' dedi! İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.
Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı: 'Öğrenci misin? ' 'Evet.' 'Hangi üniversite? ' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun? ' 'İşletme bölümü' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz? ' 'Sence? '
İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.
6 yaşındayken komşu ablaya izlediğim çizgi filmi anlatıyordum. Babası da yanımızda oturuyordu. Çocuk salaklığıyla, gorilleri anlatırken, 'Böyle böyle göğüslerine vuruyorlardı abla. Hem de göğüsleri seninkilerden daha büyüktü! ' demiştim! Yıllar sonra bizi ziyarete geldiklerinde adam bunu hatırlattı. İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.
Dünyanın parasını verip aldığım yırtık model jean pantolonumu giymiş sevgilimle dolaşıyorduk. Babamla karşılaştık. Bacaklarıma doğru aşağılayıcı bir şekilde bakıp, 'Hayrola, mahallenin köpekleri kovaladı galiba? ' demişti! İşte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.
bende hiç unutmam bi kimya dersinde asit ve bazların nötürleşmesini işliyoduk hoca evet anladınız mı anlat Beste dedi bende kalktım işte hocam onlar şey yapıyolar tuz oluyo dedim ;D hoca durdu hocam valla aklımın ucundan bile geçmemişti dedim tabi yavrum aklından çıkmıyoki ucundan nasıl geçsin dedi işte bittiğim an ;D ;D bu sitedede bittiğim an sanırım :-[ ;D
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.