Karışık 4 soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede sakin kafa lazım,bir yandan müzik,biryandan iş,bir yandan telefon,diğer yandan cevap düşünülmüyor :Dkablolar yandı

ahmetin işe ilk gelip son terketmesi artık onu sinirlendirmeye başlamıştır. hep kendisi erken geliyormuş işe sürekli geç gelen mesai arkadaşı ile tartışmış ve öldürmüş çok uçtum galiba ama aklıma bişey gelmiyor seneryo uydurmaya başladım  ::)

nil.dilek' Alıntı:
ahmetin işe ilk gelip son terketmesi artık onu sinirlendirmeye başlamıştır. hep kendisi erken geliyormuş işe sürekli geç gelen mesai arkadaşı ile tartışmış ve öldürmüş çok uçtum galiba ama aklıma bişey gelmiyor seneryo uydurmaya başladım  ::)

güzel senaryo  ama yanlış. neyse zaten bu sorunun cevabını bulmanız biraz zor vereyim cevabı.

Adam zaten ölmüş orda arkadaşlar. Sabah işe gelenler adamın orda olduğunu görüyolar, sonra akşam en son çıkan bakıyor adam hala orda  ;D

Adam zaten ölmüş orda arkadaşlar. Sabah işe gelenler adamın orda olduğunu görüyolar, sonra akşam en son çıkan bakıyor adam hala orda 
Hımm. İyimiş..

Harun'cum konuyu açan kişi olarak cevapları toparlayıp yazarsan daha iyi olur. Konuyu bu şekilde kilitleyelim..

dideM' Alıntı:
Adam zaten ölmüş orda arkadaşlar. Sabah işe gelenler adamın orda olduğunu görüyolar, sonra akşam en son çıkan bakıyor adam hala orda 
Hımm. İyimiş..

Harun'cum konuyu açan kişi olarak cevapları toparlayıp yazarsan daha iyi olur. Konuyu bu şekilde kilitleyelim..

Tabi.

1. Kardan adam yapmışlar. Güneş çıkmış, kardan adam eriyince havuç ve kömür yere düşmüş:) (Didem İstanbul'dan bildiriyor)
2. Adam zaten ölmüş orda 2 haftadır. İşyerindekiler yanılgı içinde. (Bilen yok)
3. Çünkü, bir berber kendisini traş edemez, görüntüsü güzel olanın traşını diğer berber yaptığına göre... (Bilen Zeynep)
4. o zaman bu Ralli yarışında (Ebruliyn cevapladı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri