E
ebruliyn
Kullanıcı
- 29 Nis 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
yoksa adam kazamı yapmış
ııı ıhhh.ebruliyn' Alıntı:yoksa adam kazamı yapmış
cıx cıx cıx.. biliyorum tabi ki. ama google da arayanınız varsa uğraşmasın bulması biraz zorebruliyn' Alıntı:Sanırım Harunda bilmiyor cevapları,yorumlardan seçiyor ;D
oohhh ;D... sonundaebruliyn' Alıntı:o zaman bu Ralli yarışında
2.sorumu kaldı sadece,işe konsantre olamıyorumya bulun artık şu cevapları ;DmaxMESA' Alıntı:oohhh ;D... sonundaebruliyn' Alıntı:o zaman bu Ralli yarışında
;D ;D.. kafa yorma sakinken düşün. aklına gelir..ebruliyn' Alıntı:2.sorumu kaldı sadece,işe konsantre olamıyorumya bulun artık şu cevapları ;DmaxMESA' Alıntı:oohhh ;D... sonundaebruliyn' Alıntı:o zaman bu Ralli yarışında
mantıklı bir yaklaşım olmuş ama değil.nil.dilek' Alıntı:ahmet camide imammı acaba olabilrmi???
evet ama neden yani burda bir olay var onu çözmek gerekiyorebruliyn' Alıntı:Cenaze töreni Ahmet için mi düzenlenmiş?
güzel senaryo ama yanlış. neyse zaten bu sorunun cevabını bulmanız biraz zor vereyim cevabı.nil.dilek' Alıntı:ahmetin işe ilk gelip son terketmesi artık onu sinirlendirmeye başlamıştır. hep kendisi erken geliyormuş işe sürekli geç gelen mesai arkadaşı ile tartışmış ve öldürmüş çok uçtum galiba ama aklıma bişey gelmiyor seneryo uydurmaya başladım :
Hımm. İyimiş..Adam zaten ölmüş orda arkadaşlar. Sabah işe gelenler adamın orda olduğunu görüyolar, sonra akşam en son çıkan bakıyor adam hala orda
Tabi.dideM' Alıntı:Hımm. İyimiş..Adam zaten ölmüş orda arkadaşlar. Sabah işe gelenler adamın orda olduğunu görüyolar, sonra akşam en son çıkan bakıyor adam hala orda
Harun'cum konuyu açan kişi olarak cevapları toparlayıp yazarsan daha iyi olur. Konuyu bu şekilde kilitleyelim..