Kardelen'in Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kardelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hos ve guzel bır şiir ve bu siiri bizimle paylastıgın için tsk ederim.ama hayatında cılvesı bu desek seversın sevılmezsın sevılırsın sevemezsın ne bılım ya cok karısık bu sevgı işleri ama gercekten etkılendım siirinizden tekrar tesekkur ederim ...

kardelen dıkkatle sıtde yazıları okuyorum ve yazdıklarından cok guzel seyler cıkarıyorum cok tsk ederim..ewet yanındakılerın kıymetını bılmek lazım ama ınsanlar neden se hep kaybettıklerı zaman yanındakılerın kıymetını anlıyor...dımı?

ben tşk ederim beğenmenize çok sevindim tabiki öle hayatta herşey bizlerin istediği gibi gitmez :) ama yinede güzeldir sevmek sevilmek diymi ?? ....

evet çakır bazen birilerini yada bişileri kaybetmeden anlamıyız çünkü onlar yanımızdayken hiç kaybetmeyecekmiş gibi davranırıs bu yüzden ne kadar değerli olduklarını kendilermize bile itiraf edemeyiz ayrıca yazılarımı takip ettiğin içinde tşk ederim yüreğine sağlık :)

yanlızca sunu paylasmak ısterım sızınle ben bunu babamı kaybedınce anladım...rica ederım sız mantıklı olduktan sonra daıma takıb ederım..siz sagolun..

efet hayat böyle bişi dir zaten sadece aşkta sevgide değl her şekilde hem acısı var hem tatlısı eee tuzu biberi :D derler ....

hımmm  üsüldüm allah sabır versin evet haklısın illla anlamak için bazen kaybetmek gerekiyo ama şunuda unutmaki bazen de hatalarımızla yanlışlarımızla acılarımızla olgunlaşıyoruz tşk ederim düşüncelerin için saygılarımla...

ama su acıdan bakınca her sey guzel olsaydı acıyı bılemezdık hersey acı olsaydı tatlıyı bılemezdık dımı..bu yuzden yuce yaradn ne guzel yartmıs herseyı dengeli dimi :)

rica ederim ben tsk ederim dusuncelerını paylastıgın için ewet ınsan yasadıkca olgunlasıyor.önemli olan yasadıklarımızdan ibret ve ders almak..

kesinlikle bunu başarabiliyosak gün geçtikçe hatalarımız yanlışlarımız azalır  önemli olan anlamak ...ve bidaha yapmamaya çalışmak...

efet o okadar güzel bi terazi kurmuş ki anlayabilene  gerçekten herşeyi dengeli ayarlamış ona şükürler olsun ....

çok sukur..ama insanlara bunları anlatmak zor yasadıkları olayın bır nedenı olduklarını bılmıyorlar kii..

bencede bu yuzden her aksam yatmadan sole bır bugun içinde yaptıklarımı dusunuyorum ve hatalarımı cıkartıyorum bence herkes yaptıkları olayı bırdaha dusunmeli..ınanın o anda anlayamadıgı bır cok seyı sonradan anlayabılıyor..

o yuzden ben artık sadece suan seyredıyorum arada uyarıyorum ama sımdı genclık cok daha farklı ya

evet malesef çok farklı gerçi ben böyle söyleyince millet beni yaşlı sanıyo ama gerçekten düşünce olarak yaşlı olabilirim ama bu zaman ki gençlik tamamen bizim kültürümüzden çok farklı yaşıyo allah ıslah etsin diyebilirim başka dicek bişi yok ....tabiki hepsi değli ama büyük çoğunluğu böyle

ya sımdı bende boyle konusunca yaslı sanılabılırım ama ben cok karsıyım bu yapılanlara allaha sukurler olsun ki hayatım o yolda suruklenmedı..bu yuzden aileme sonsuz sukran duyuyorum..

aynı şekilde ailede çok önemli tabiki ağaç yaşken eğilir bu yüzden ailelerde ki rol çok önemli herşeyin hayırlısı siz şanşlı olanlardansınız bazıları gibi :) inş bu derce şanslı bi sürü gençkardeşimiz olur ....bende şanslıyım :)

Geri