Safari' Alıntı:iltifatmı sayarsın ne düşünürsün bilmem ama içimden geçen.. o sevgiliyi kıskandığım![]()
şiir yanmışlık mış. öyle demişti çok değerli bir abim gerçektende öyle...eğer şiir yazıyorsan yaşamış ve yanmışsındır... amatörlüğüne gelince kelebekçocuğun dediği gibi amatör şair olmaz... sadece yanmışlığın azdır...kardelen_87' Alıntı:tşk ederim fıstık efet gizli duygularla anlattım ama bu şiir ilk sevilen ve çok sevilen bi insan üstüne yazıldı yani ben yaşamadığım duygular olsada yakınlarımın duygularını anlatmaya çalışırım gizli yada açık beğenmene çok sevindim daha burda var şiirlerim diğperlerinide oku gerçi ben amatörüm ama anlatmak istediğim herzaman imkansız olan ilk sevilen bi kişibu şiirde
kardelen_87' Alıntı:Yanındakilerin değerini bil,
Belki; Sabah yalnız uyanırsın.
Yalnızlığının kıymetini bil,
Belki; Yarın yalnız kalmak istersin ama yapamazsın.
Zamanın tadını çıkar,
Belki; Birdaha bu fırsatı bulamazsın.
Hayatın,
Sevginin,
Yaşamanın,
Dostlarının ve herşeyin değerini bil,
Belki; Yarın hiçbirine ulaşamazsın,
Ya da bunlara ulaşacağın başka bir yarını birdaha hiç bulamazsın
EVET DÜNYA 3 GÜNLÜK HAYAT ÇOK DEĞERLİ YAŞAMANIN TADINA VARMAK GEREK HAYATTAN KORKMADAN AMA BAZEN BUNU YAPAMAYIZ HAYATIMIZ KİMİ ZAMAN KEŞKELERDEN İBARETLEŞİR AMA KEŞKE DEMEMEK İÇİN DOĞRU ADIM ATMAK GEREKİR SİZE HAYATTAN KORMADAN VE KEŞKELERDEN UZAK HAYATIN KIYMETİNİ BİLECEĞİNİZ BİR YAŞAM DİLİYORUM ÇÜNKÜ HERKES MUTLULUĞU HAK EDER...EN AZINDAN BEN BUNA İNANIYORUM:d

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.